Vaikuttava bloggaaja-brunssi Loftetissa ja pehmeän herkät puunaiset

24. syyskuuta 2016

kaj lindgårdin teos polvistunut nainen

Puuveistos

Loftetin taidenäyttely

puinen naisveistos

vanha pitsiverho

kuvakollaasi

Makramee ryijyn tekoa

Kuviollinen tapetti ja huonekuusi

Jotkut kohtaamiset ovat heti alkuun vaikuttavia. LOFTET  kutsui muutaman bloggaajan brunssille ja olin yksi onnekkaista. Jollain tavoin tiesin jo etukäteen, että päivästä tulee ainutlaatuinen. Näin kävi! Vastaanotto oli ystävällinen ja lämmin. Jäi sellainen pehmeä olo. 

Saimme tehdä koruja kierrätyshuovasta ja opetella makramee-tekniikan perussolmun ja tehdä seinäkoristeen. Tutustuimme myös ANNIE SLOAN maaleihin. Käsillä tekeminen on mainio konsti rentoutua. Kun tehdään yhdessä, syntyy yhteys. 

Loftet on miljöönä erittäin tunnelmallinen. KONSULINNAN KAHVIHUONEESSA kelattiin aika taaksepäin.  Tuli hiukan sellainen tunne, kuin olisi ollut Tulla Moen luona kahvittelemassa. Puhutaan, että Loftetissa kummittelee. Buu! Tsekkaa TÄMÄ FILMI! Jos näin on ei se vaikuttanut tämän päivän tunnelmaan, virne. 

Loftetissa on tällä hetkellä näyttely nimeltä IHOLLA. En tiedä kuinka tämän ilmaisisin, mutta rakastuin. Kaj Lindgårdin lehmuksesta veistelemä "Polvistunut Nainen" oli jotakin niin herkkää ja kaunista samoin sammakko naisen pehmeissä puukäsissä. Taide koskettaa, se on selvä. Ja ystäväni CATA, sellainen lahjakkuus. Loftetin seiniä koristaa myös Catan upeat teokset. Suosittelen käväisemään! 

Kiitos Loftet ja kiitos muut bloggaajat. Oli ilo tavata!

/Erityisterkut CAJSA KOOLLE, lopultakin me tapasimme "in real life". Ihana homma!/

4 kommenttia

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne