Vanha talo ja uudet numerot autotallin kyljessä + alekoodeja blogini lukijoille

7. syyskuuta 2016

ruskea puutalo

isot talonnumerot

syksyn ruskeat lehdet

/Yhteistyössä HANNA HOIJAR/

Iltaa! Kului useampi päivä ilman blogia, se ei kuitenkaan tarkoita ettei mitään olisi tapahtunut. Jos seuraat minua INSTAGRAMMISSA TÄÄLLÄ olet varmasti huomannut, että maalasin makuuhuoneen ja muutin järjestystä. Töissäkin on käyty ja vaikka mitä tehty.

Olen viime päivinä pohtinut kotia ja asumista. Ihmiset rakentavat hulpeita, isoja ja uusia taloja. Minä tykkään vanhasta. Me asumme ruskeassa 60-luvun alussa rakennetussa talossa. Ehostamme pientä kotiamme pikkuhiljaa. Autotalliin valettiin uusi lattia ja vanhat seinälevyt purettiin pois. Projekti on vielä kesken, mutta valmistunee jokin kaunis päivä. 

Sain autotallimme kylkeen uudet numerot. Meille on erittäin haastava löytää, sillä taloyhtiö on iso ja numerot monimutkaiset. Nyt numerot näkyvät! Kummallista miten pienellä yleisilme muuttuu. Hanna Hoijar on paikallinen taitava nainen. Hänen verkkokauppastansa TÄÄLTÄ, löydät talonumeroiden lisäksi Enjoy kynttilöitä, cotton ball lamppuja, teetä ja vaikka mitä. Hannah on myös erittäin taitava puutarhansuunnittelija eli jos sen kaltaista apua tarvitset, voin suositella. Hänen bloginsa löydät TÄÄLTÄ!

Se on ne pienet muutokset, jotka saavat suuria aikaan!

/Tällä hetkellä minulla on useita alekoodeja blogini lukijoille. Ensinnäkin voit saada 10% alennuksen Kalklitir-maaleista AVEOLTA, joko heidän fyysisestä kaupasta tai verkkokaupasta. Alennus on voimassa 18.9.2016 saakka. Toiseksi ihastuttava Marika ja HOME OF KIKAS tarjoaa blogini lukijoille alen kasvohoidoista, jotka varataan tämän kuukauden loppuun mennessä miinus 50%....SIIS LUIT AIVAN OIKEIN! Peruskasvohoito Jurliquen ekotuotteilla alennuksen kanssa 25€ tai rentouttava aromaterapiakasvohoito 37,50€...aivan mielettömän edulliset hoidot. Alennus pätee sekä WASA SPORTS CLUBIN tiloissa sijaitsevassa hoitolassa, että Raippaluodon hoitolassa. Molemmat alet irtoavat koodilla "Löytö"./  

Nyt mukavaa illan jatkoa! Huomenna Helsinkiin ja Lauantaina Habitareen!

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne