Haaste: Oman sisustukseni tämän hetkiset TOP 5 trendit

3. lokakuuta 2016


Sairaana on kiva keksiä uusia asioita. Sisustusblogit, lehdet ja muu aiheeseen perehtynyt media jakavat juttua pinnalla olevista sisustustrendeistä. Itse suhtaudun trendeihin köykäisesti. Joskus hyppään matkaan, joskus en. Parasta on valita sitä, mistä itse tykkää! Toki trendit ja se mitä visuaalinen silmä sisustusmaailmassa näkee vaikuttaa jokaisen mieltymyksiin, jos ei tietoisesti niin  vähintäänkin alitajunnassa. 

Meillä puhuttiin koulussa väreistä ja saimme tehtäväksemme pohtia "inhokki" väriämme. Puhuimme samassa yhteydessä myös lempiväreistä. Onko sinulla jokin pysyvä lempiväri? Minulla ei ole. Kerroin joskus aikaisemmin ihanasta edesmenneestä tuttavastani Annikki-tädistä. Annikki rakasti liilaa, lähestulkoon kaikki mitä hän omisti oli liilaa. Mieti! Annikin harmaita hiuksia verhosi aina liila sifonkihuivi ja yllään hänellä oli liiloja vaatteita. Niin mahtavaa! Olisi mielenkiintoista tietää löytyykö joukostamme väriuskollisia.

Asiaan! Nyt haastan sinut kertomaan oman sisustuksesi tämän hetkiset TOP 5 trendit. Mitä sinulla on kotona? Mistä tykkäät? Mitkä asiat tulet itsellesi hankkimaan? Millaisia muutoksia tulet sisustuksen suhteen tekemään? Esittelen postauksessani 5 omaani. Teen kodissamme isoja/pieniä muutoksia. Seuraavat asiat näkyvät kotikuvissamme hyvin pian. Lisäksi tulet näkemään näistä trendeistä vilauksen myös VASARAMESSUILLA!


1. SOFT SKIN-sävy. Tällä hetkellä meillä on siniharmaat seinät, mutta ei kauaa. Ruokailutilasta olohuoneeseen ylettyvä seinä muuttuu sävyksi "Soft Skin". Väri on pehmeä, kuin iho, beigen ja haalean roosan välimaastossa. 
2. LINUMIN SAMETTIVERHOT, klik. Kaipaan vaihtelua materiaaleihin. Pellavan sijasta valitsen olohuoneeseen tällä hetkellä pehmeää samettia. Verhottomuus on ollut muodissa jo kauan, mutta tähän näyttäisi olevan tulossa/tullut muutos. Olen bongaillut monen sorttisia verhoja inspiraation ihmeellisessä maailmassa. Jostain syystä paksut hotelliverhot ja koko ikkunan peittävät valoverhot herättävät mielenkiintoni. Meillä ei ole verhoja, mutta haluan. Haluan ne myös siksi, koska meidän ikkunat eivät ole hääppöisen näköiset.


3. Sävytetyt peilit. Suunnittelen yhdelle olohuoneen seinistämme peili asetelmaa sävytetyistä peileistä. Peilit luovat mukavan illuusion siitä, että tila olisi jotenkin avarampi. Kuvan esimerkkipeilit ovat MUUTON FRAMET. Minulla on tosin peileihin liittyen piilotettuna pieni "villikortti". Siitä myöhemmin! Kuva: MUUTO!

4. SVÄRTAN-TARJOTINPÖYTÄ, klik! No words! Se on hieno!
5. PASILA-VALAISIMET. Pasiloita on näkynyt siitä lähtien, kun ne tulivat markkinoille. Meillä on ollut yksi alusta saakka. Nyt se on saanut seuraa erään projektin yhteydessä. Asuntomessuilla ja Habitaressakin Juho Pasilan valaisimet olivat hyvin esillä. Muotoilu on yksinkertaista ja selkeää. Tämä on valaisin johon ei kyllästy helposti. Luulenpa, että tästä tulee kestävä klassikko. 

Valaisimiin liittyen..Sanotaan, että suutarin lapsilla ei ole kenkiä. Pitänee paikkansa sillä meillä valaistus-asiat ovat olleet pitkään päin honkia. Meillä on ollut aivan liian vähän valonlähteitä neliöihin nähden. Tämä on asia, jota olen pikkuhiljaa parannellut. Se, että olohuoneen katossa riippunut Pasila sai rinnalleen kaksi lisää, muutti tilannetta radikaalisti. Kolmen setti valaisee erittäin hyvin. Jos haluat, voit käydä katsastamassa boonuskuvan kolmikosta TÄÄLLÄ, klik!

Sinun sisustuksesi Top 5 trendit?? Mikä teillä on pop? 

6 kommenttia

 1. Kivoja hankintoja on tietysti sisustajan kodissa vaikka ja mitä. Pyrin kuitenkin hankkimaan kalliimmissa tuotteissa sellaista, että kestävät aikaa ja katseita. Varsinkin omaa. Pieniä ja edullisia juttuja tulee silti hankittua, kuten nyt jotain kuparinsävyä. Haaveissa on uudet keittiön tuolit ja sitten olkkariin uusi pöytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Mä haluaisin löytää enemmän kirpuilta....mutta tuntuu, että täällä vaasassa noi huoneklauläydöt ei enää onnistu. Ennen kun oli pelastusarmejan kirppis...löyty vaikka mitä mööbelii....Terkkuja Aikulle <3

   Poista
 2. Kivoja juttuja olet listannut. Pari kuuluu munkin suosikkeihin. Tollanen nuden vaalea seinä vois olla kiva, vaikka nyt haaveilenkin taas harmaata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä 👌🏻 Juu, se on vaikeaa tuo värien valinta...kun on niin paljon kivoja 😬 Terkkuja heiluvaan heinään! ❣

   Poista
 3. Tosi kivoja juttuja. :) Nuo sävytetyt peilit kiinnostaa muakin, verhoja on ilmestynyt pariin huoneeseen, mutta ei ehkä nyt enempää..samettiverhot on kyllä makeet, mutta ei mua. Ja samoin tuo soft skin-sävy on todella kaunis. Näyttää muuten viherkasvit hienolta sitä vasten. :) Paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kyllä! Juu ja arvaa, että tuo sametti on täysin mun mukavuusalueen ulkopuolella 😃 Valitsin sen jopa hiukan siksi...aivan kuin haasteeksi itselleni. Haluaisin oppia sekoittamaan reilummin eri matskuja ja juttuja sisustuksessa...mulla on hiukan taipumusta jässähtää samoihin ja se häiritsee itseäni...no toki noi nyt miellytti silmää kuitenki 👌🏻 mut katsotaan 😃 Varmaankin raportoin aiheesta 😂 Terkkuja ❣

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne