Henkilökohtaista! Sunnuntain kunniaksi- elämäni Just-Nyt-Lista!

2. lokakuuta 2016


Sunnuntai! Tämä viikko meni täysin vastoin omia suunnitelmiani. Perjantaina olin illan koulussa ja osallistuin kankaanvärjäys kurssille. Lauantaina olo oli, kuin jyrän alle jääneellä. Flunssa voitti! Tämä viikonloppu olisi ollut minulle tärkeä. Pakollisia kursseja koulussa ja viimeiset vuoroni nykyisellä osastollani keskussairaalassa. Missasin kaiken! Olen viettänyt aikaa makuuhuoneessa, peittojen alla. On ollut aikaa, aikaa miettiä kaikenlaista. Ystäväni Anna-Lena julkaisi muutama päivä sitten blogissaan JUST-NU-LISTAN ja päätin tehdä samoin. Elämäni "Just-nyt-lista", ole hyvä! 
Viisi parasta, just nyt:

1. Syksyn upea sävy. Rakastan syksyä! Raikas ilma ja kuulakkaat illat ovat parasta mitä tiedän. Metsä tuoksuu täydelliseltä. Syksyn sisustukseen luoma sävy on täydellinen.

2. Hiljainen talo. Tällä hetkellä istun koneellani ja on aivan hiljaista. Mies ja lapset ovat menossa, olen yksin kotona. Tarvitsen hiljaisuutta tässä monien meteleiden maailmassa. 

3. Inspiraatio. Tunne on ihana, kun mielessä on monia inspiroivia asioita. Inspiraation tuloksena pääni sisällä muodostuu visio. Visio voi liittyä vaatteisiin, tekemisiin, elämään tai vaikka mihin. Usein miten visioni liittyy kodin sisustamiseen tai visuaalisiin asioihin. 

4. Lapset. He ovat aina elämäni paras asia. Heidän kanssaan on kiva elää ja hengata. Judit on ihana päiväseuralaiseni, kun muut ovat koulussa. Haemme postia, keräämme "rasberryjä", hoidamme asioita ja katsomme Mikkihiirtä. /Meillä on siis vadelma pensas tontin laidalla. Joka päivä tähän asti on muutama marja kypsynyt. Judit ei koskaan puhu vadelmista, vaan ne ovat aina "rasberryjä". 

5. Monet kivat projektit. Minua pyydetään monesti mukaan kivoihin juttuihin. Se on etuoikeus! Suunnittelen tällä hetkellä VASARAMESSU-osastoa. Projektit pitävät minut virkeänä. Myös uusien opintojen tuomat tehtävät kuuluvat näihin. Mahtava etsiä materiaaleja ja luoda.
Viisi huonointa just nyt:

1. Tämä tauti. Tulen harvoin kipeäksi, mutta nyt iski "big time". Onneksi tämä on vain flunssa.

2. Sotku. Täällä on melko sotkuista. Sekamelska ei sovi mulle, mutta valitettavasti sellaista on havaittavissa meillä päivittäin. 

3. Huono ajoitus. Tautini tuli todella pahaan aikaan, kuten aiemmin mainitsin. Niin paljon pakollisia asioita ja tapahtumia, joissa minun olisi pitänyt olla mukana. 

4. Likaiset ikkunat, tuskin läpi näkee!

5. Muutama päällekkäisyys kalenterissani, itseaiheutettu sellainen. 
Viisi asiaa, jota tein tällä viikolla:

1. Pesin pyykkiä. Pyykin pesu on lähestulkoon jokapäiväinen hommani. Tavallaan mukavaa puuhaa, mutta liian isoissa mittakaavoissa kamalaa. Kun perheessä on kuusi henkilöä, ovat pyykinpesun mittakaavat isot! 

2. Vein tyttäreni shoppailemaan. Synttärilahjaksi saadut HM:n lahjakortit käytettiin. Tyytyväisiä tyttöjä, joilla päällä on nyt kivat Bomber-takit.

3. Kävin töissä. Hoitaja minussa nauttii, kun saan tehdä duunia myös sairaalassa kaiken materian  ja sisustushomman rinnalla. 

4. Perustin yritykselleni PINTEREST- ja INSTAGRAM-TILIN. Olen ollut kuluneella viikolla erittäin aktiivinen ja tehnyt  monenlaisia suunnitelmia. Logo-asiat ovat nyt kunnossa ja sivu työn alla, kiva kehittää omaansa! Suunnittelen ensimmäistä kestävään sisustukseen liittyvää INSPISHETKEÄ, jonka pidän Vaasan ruotsinkielisen Martha -yhdistyksen jäsenille 15. päivä kahvila Ylikivassa.  Paljon inspistä, itsekin fiiliksissä! 

5. Tein värejä. Koulussa saimme tehtäväksi sekoittaa sävyjä käyttäen vain perusvärejä keltaista, punaista ja sinistä. Supermielenkiintoista! 
Viisi asiaa, jotka tein viikonloppuna:

1. Lepäsin. Suurin osa viikonlopusta on kulunut pedissä, muuhun en juuri ole kyennyt. 

2. Vedin herneitä nenään.

3. Poltin kynttilöitä ja hengitin syvään.

4. Kastelin vihreät kaverini. Ihanat viherkasvini, tykkään teistä! Saatoin jopa puhua heille, virne.

5. Asettelin kahvimukini ja syksyn aarteet uudelle marmoritasolleni.

Viisi asiaa, joita kaipaan:

1. Työkaverini päivystyspoliklinikalla. Osastoni vaihtuu ja joudun eroamaan huikean upeasta työyhteisöstä. Kaipaan heitä jo! Onneksi en joudu kauas, vain yhden kerroksen ylemmäs. Ehkä minusta tulee heidän suojelusenkelinsä, yläpuolella. 

2. Rentoja ja rehellisiä ihmisiä. Heidän kanssaan on helppo olla. Inhoan kaiken sortin kyräilyä, kateilua ja murinaa. 

3. Uutta linssiä Canoniin ja muutakin kamerasälää. 

4. Kuulla kunnolla, korvat lukossa tämän flunssan takia.

5. Lenkkejä. Olisi pakko päästä vauhtiin urheilun suhteen. Liian löysää! Kaksi asiaa, jotka mielestäni jokaisen pitäisi tehdä:

1. Elää hetkessä. Tätä harjoittelen itse...Elämä on lyhyt ja hauras. Pitäisi muistaa nauttia, rakastaa ja kertoa tunteistaan läheisille. 

2. Avata silmät kauneudelle. Maailma on täynnä kauniita asioita. Kivet, kasvit, taivas, meri, 4 vuodenaikaa, villa, kaura ja kaislikko...


Sinun "Just nyt-lista"?

/Joko

/Kaikki kuvat EKOJOHANNA AT INSTAGRAM./

2 kommenttia

  1. Ihana lista Johanna <3 Voisinpa jopa napata idean omaan blogiini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nappaa pois, sopivassa määrin nämä on kivoja :) ja helppo kirjoittaa....silloin kun ei ole erityistä aihetta :D Terkkuja sinne <3

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne