Henkilökohtaista: Tiedätkö sellainen huono ajanjakso, joka ei oikeastaan ole huono + aktuellit sisustuskuvat

13. lokakuuta 2016

asetelma piirongin päällä

sisustusaiheinen kuvakollaasi

Olen ollut off! Takana on sellainen huono ajanjakso. Sitkeä flunssa, sitä edeltäneet naisten vaivat ja niihin liittyvä mielen vuoristorata ovat saaneet minut totaaliseen "offtilaan". Kolme viikkoa ovat kuluneet täyden lamaannuksen vallassa. Sellainen tyhmä olo, kun mikään ei huvita. Valitin FB-statuksessani eilen kulunutta surkeaa ajanjaksoa. Lisäsin kuitenkin perään MUTTA. Tiedätkö sellainen huono ajanjakso, joka ei oikeastaan ole huono? Ongelmani ovat autuaan pieniä, kun vertaan monien tuttavieni murheisiin ja suruihin. Asiani ovat itseasiassa hyvin. 

Viimeiset päivät olen nauttinut siitä, että hajuaistini on palannut ja korvatkaan eivät ole enää lukossa. Yskäkin helpottaa ja elämä voittaa! Eilen ja tänään olen siivonnut. Arvaat varmaan millainen kuusihenkisen perheen kämppä on, kun äiti on pois pelistä pari viikkoa. Pyykkivuori oli järkyttävä! Onneksi se on nyt toistaiseksi poissa. Onneksi lapseni ovat taitavia ja ovat auttaneet monessa.

En ole kuvannut pitkään aikaan mitään. Tänään kaivoin naftaliinista vanhan Canonini ja räppäsin muutaman kuvan, kaikki enemmän tai vähemmän heilahtaneita. Postauksen ensimmäinen kuva oli ainut, jonka tohdin jakaa. INSTAGRAMMINI on päivittynyt tiheämpään. Sitä kautta suosittelen seuraamaan, jos tekemiseni kiinnostavat. Aivan näillä näppäimillä, julkaisen Instagrammini kautta ensimmäisen VASARAMESSUJEN vapaalipun voittajan! Klikkaa siis itsesi pian TÄNNE!

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne