Itse luomani sävy, askel mukavuusalueen ulkopuolelle ja täydellinen heilahtanut huti!

4. lokakuuta 2016


"Loin kesällä omat sävyni, apuna luonto...
koivun kuori ja sangollinen käpyjä"


syksyn viimeiset kukat

pellava liinavaatteet

lifestylekuva

Kuten ehkä jo tiedät, olen viettänyt viimeisimmät päivät sängyssä. Sairaana on aikaa miettiä. Olen pohtinut värejä, käsitöitä, keksintöjä, materiaaleja ja tekemisiäni. Muistelin kesän kasvivärikurssia ja ihailin kävyillä ja kaarnalla aikaan saamaani sävyä. Itseasiassa sävy on erittäin lähellä kesän aleista ostamaani Zaran hameen sävyä. Pehmeä ja ajankohtainen!

Huomenna loppuu makoilu. Onnekseni olo on hiukan parempi, kuin aiemmin. Huomenna minusta on saatava ihmisen näköinen. Menen erään ohjelman kuvauksiin ja astun jälleen kerran totaalisesti mukavuusalueeni ulkopuolelle. Sellainen olen! On kiva uhmata ja haastaa! Tällä hetkellä näytän kuolleelta kalalta. Onneksi hovimeikkaajani/kampaajani SANNA on luvannut ottaa haasteen vastaan. 

Koulutehtäväksemme saimme luvan syödä juustoa tai suklaata ja hankkia tuotesuunnittelun tunnille rasia/rasioita. Mielenkiintoista! Minä tosin olen hankkinut hiukan muutakin. Mukavaa Tiistai-iltaa!

/Instan puolella löytyy Vasaramessu-lippujen arvonta. Löydät arvonnan ohjeineen TÄÄLTÄ. Sain tänään aivan vahingossa upean kuvan, sellaisen heilahtaneen hudin, kuva löytyy TÄÄLTÄ!/

2 kommenttia

 1. Tuota kasvivärjäystä onkin pitänyt kokeilla. Sait ehkä innostettua :) Kiitti!

  Ps. Niin ihanat tunnelmalliset ja pehmeät kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, se on ihan mahtavaa ja nyt kun olis sienikausikin....sienistä saa hyviä värejä.... :) Terkkuja ihanalle Jutalle <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne