Joko Jethron kainalossa, Jim Björnin kanssa ja Piece Of Shapen osastolla!

30. lokakuuta 2016

minä ja jethro rostedt

julkkiskuvakollaasi

Viimeinen messupäivä otettiin selfieitä tunnettujen ihmisten kanssa. Itse JETHRO ROSTEDT pölähti kuin tyhjästä bloggaajien messuosastolle. Hän oli kuin hassu puheliaan raikas tuulahdus, kun kertoi haluavansa nähdä bloggaajan. Siinä minä olin bloggaaja, aivan ilmilivenä. Otettiin sitten selfiet ja kiiteltiin. Hauska tyyppi! 
Toinen inspiroiva persoona oli Jim Björni ohjelmasta STRÖMSÖ. Itse olen jo pitkään käyttänyt asioiden pieleen mennessä sanontaa "ei mennyt niin kuin Strömsöössä", sillä Strömsöössä kaikki sujuu aina täydellisesti. Jim on mahtava tyyppi. Maanläheinen, mukava, persoonallinen ja supertaitava remontoimaan ja rakentamaan. Pelkkä persoonansa rohkaisee tekemään itse. Hän esitteli omia projektejaan, joissa hän oli käyttänyt kierrätysmateriaaleja. Totean, vanhat rakennukset kuntoon ja kunniaan! 
Messujen yllättävin löytö oli brändi nimeltä PIECE OF SHAPE. Minimalistinen osasto oli kaunis kuin helmi. En todellakaan tiennyt, että Kruunupyyssä, lähestulkoon naapurissa valmistetaan upeita huonekaluja, lattioita ja designtuotteita. Seisoin osaston upealla lattialla yrityksen edustajan kanssa ja päivittelin, päivittelin etten jo tiennyt heidän olemassaolostaan. 

Messut ovat ohitse! Kävijöitä osastollamme oli paljon ja saimme loistavaa palautetta kaikesta. Osasto jää mieleeni todella kauniina. Mieleni valtasi haikeus, kun seinät purettiin. Olisin voinut asua tuossa tilassa. Nyt jatketaan! Yksi projekti jää muistoihin ja uusi tulee tilalle. Huomenna kuitenkin on luvassa ihana päivä arkea ja pyykinpesua, joka pitkästä aikaa tuntuu erittäin mukavalta. Puss och kram!

/Kiitos CATA A postauksen ensimmäisestä kuvasta!/

2 kommenttia

  1. Jethro on kyllä hulvaton persoona!Hyvät kuvat!

    VastaaPoista
  2. Olispa ollut kvia tulla. Ja että bloggarin halusi Jethro nähdä. Huh huh.

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne