Lämmin kaunis hetki Enkelin siiven suojassa ja uusi FB-ryhmä

6. lokakuuta 2016

enkelinsiipi

Tunnelmallinen kattaus

Eilinen päivä oli pitkä. Olin puolikunnossa ja haasteita oli monta. On myönnettävä, että mieli on ollut hiukan maassa. Ikävä yskiä, muutokset työelämässä  ja monet menot. Koti on ollut kaoottisessa siivossa. Ei ole pystynyt, eikä jaksanut. Lapset ovat olleet aivan mahtavia. He ovat auttaneet ja siivonneet. Eilen kun palasin myöhään reissuiltani olivat he leiponeet pumpulikakun ja sytyttäneet kynttilän. Se kohta kotia oli niin kaunis ja siisti. Oli hiljaista ja rakkaus tuntui, lämmin kaunis hetki Enkelinsiiven suojassa.

Huomenna on uusi päivä. Heti aamusta suuntaan Vaasan PENTIKIN liikkeeseen. Minä ja kaksi muuta bloggaajaa tehdään kattaukset. Kattaukset ovat nähtävillä Lauantaina ja Sunnuntaina. Käykää tsekkaamassa ja valitsemassa suosikkinne! Pentik on itselleni toistaiseksi melko vieras, toki muistan Halla-mukit joita meilläkin joskus oli. Hyvin mielenkiintoinen juttu tehdä! Mitäköhän olen keksinyt? 

/Vasaramessut lähenee. Lippuarvonta on vielä voimassa Sunnuntaihin asti ja löydät sen TÄÄLTÄ! Perustin muuten vaihteeksi uuden Facebook-ryhmän, virne. Inspiroiduin eilen, kun sain eräältä Enkelinsiiven verson ja perustin VIHERKASVIT / VAASA RYHMÄN! Tervetuloa!/

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne