Penni ajatuksistasi / utuisia kuvioita makuuhuoneen seinälle

19. lokakuuta 2016

pehmeä sävyinen sisustuskuva

bga nordic juliste

utuinen kuva seinällä

/Postaus yhteistyössä BGA NORDIC/

Flunssatautini takia muutama postaus patoutui. Teen yhteistyötä silloin tällöin blogini kautta. Jokainen yritys/juttu/asia, josta blogissani kerron, on tarkkaan valittu ja sellainen, jota voin suositella lämmöllä. 

Tauluasiat ovat vaikeita! Yleensä kaikki seinämme ovat tyhjiä, mutta ei tällä hetkellä. Mieheni on erittäin taitava piirtäään/maalaamaan ja piirtää tälläkin hetkellä minulle sopivaa kuvaa. Makuuhuoneemme seinää kaunistaa tällä hetkellä juliste A PENNY FOR YOUR TOUGHTS, PENNI AJATUKSISTASI. Kuva on pehmeä ja jännä. Kun avasin rullan ensimmäistä kertaa en nähnyt siinä kuviota. Kun asetin julisteen seinälle ja katsoin kauempaa hahmottui utuinen kuva. Kuva on  erittäin sopiva juuri makuuhuoneeseen. En hankkinut kuvalle raameja vaan käytin jälleen kerran kultaista "klipsiä". Raamit ovat hankalat. Jostain syystä en löydä sopivia. Mustat ovat liian kovat, valkoiset  liian aneemiset, hopeat ja kultaiset liian paljon ja ja ja. Löydätkö sinä helposti raamit kuvillesi?

BGA NORDIC myy kivoja julisteita. Toinen suosikkini firman valikoimista on A DAY IN MAY. Aivan ihana! Nyt jopa hiukan harmittaa, jotten itse valinnut sitä. Anyways, nopeat toimitukset ja laadukkaat kuvat! Mitä sinulla on seinilläsi? Suositko tauluja?  

/Vasaramessulippuarvonta auki vielä tänään TÄÄLLÄ!/

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne