Pitkä blogitauko, elämän paluu ja superkiva kirppislöytö + Vasaramessulipun pika-arvonta!

18. lokakuuta 2016

instagram kuvakollaasi

Iltaa armaani! "Long time no..." 4 päivää ilman postausta, 4 iltavuoroa peräkkäin sairaalassa, 14 päivää flunssaa, 1 superkiva kirppislöytö, 2 kivaa projektia ja 1 kova kirjasuositus. Siinä viimepäivien statistiikkaa. Elämä tekee paluuta, onnekseni! Hetken jo luulin etten tervehdy enää koskaan. 

Tänään vietin ensimmäistä vapaapäivää neljän iltavuoron jälkeen. Asioita on rästissä ja VASARAMESSUT ovella. Fiilis on kuitenkin korkeammalla, kuin aikoihin ja siitä olen kiitollinen. Tällä viikolla yritän saada tekemättömät asiat tehtyä. Eräs uusi kiva projekti on sovittu ja se liittyy hyväntekeväisyyteen. Siitä myöhemmin lisää.

Posti toi minulle tänään GREEN HOME BOOKIN. Meidänkin makkari ja muutamat viherkasvit pääsivät tuohon upeaan kirjaan. Kirja näyttää erittäin hyvältä! Kuulin, että ensimmäinen painos on mahdollisesti jo loppuunmyyty, mutta uusi on tulossa. Tässä siis huikea joululahjaidis! 

Iltapäivällä tein tyttöjeni kanssa kirpparikierroksen. Edellisestä olikin kulunut aikaa. Tein muutamia mukavia löytöjä, mutta kaikista parhain on tuo kuvan kannu, 3 euroa! Huomisesta alkaen kirjoittelen muutaman postauksen yhteistyökumppaneideni eduksi. On muutamia tuotteita, joita haluan sinulle esitellä. 

/Vasaramessulipun PIKA-ARVONTA! Arvon vapaalipun messuille kaikkien postausta kommentoineiden kesken. Arvonta alkaa nyt ja päättyy huomenna Keskiviikkona 19.10. Jos haluat maxata mahiksesi voittoon, voit ryhtyä seuraamaan minua myös Instagrammissa TÄÄLLÄ KLIK!! Muista ilmoittaa montako arpaa lunastat! Jos voittaja ei lähetä yhteystietojaan tämän viikon Torstain aikana pidätän oikeuden arpoa saman tien uuden voittajan. Pysykää siis linjoilla!/

Mukavaa illan jatkoa! Puss och kram!

9 kommenttia

 1. Kahdella arvalla mukana😊
  laura.elorinne@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kahdella arvalla mukana 😊👌

  VastaaPoista
 3. Kahdella mukana!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Jos saan olla mukana ja tavoitella lippua miehelleni, niin kahdella mukana. :)
  kirsikkatee76@gmail.com on blogin spostiosoite.

  VastaaPoista
 5. Kahdella arvalla mukana! :-) Instagrammissa aloin seuraamaan myös, ihana tili!
  juulski@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla mukana! :)

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla mukana, seuraan instagramissa myös :) Näille messuille olisi kiva päästä hakemaan ideoita! minna82@gmail.com

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne