Sisustusturinoita ja huippu vinkit onnistuneeseen sisustamiseen a la Daniel Östman + henkilökohtaista

23. lokakuuta 2016


Iltaa! Bongasin RESIDENCEN sivuilta vuoden 2015 sisustajan Daniel Östmanin vinkit onnistuneeseen sisustamiseen. Vinkit olivat niin loistavat, että päätin tehdä sinulle aiheesta lyhyen suomennoksen! Residence on julkaisu, jota seuraan säännöllisesti. Kivoja vinkkejä! Tässäpä muutama tärkeä vinkki:

1. Uskalla ja luota itseesi. Uskalla kokeilla, testata ja tehdä itse. Kaiva esiin vaikkapa tavara lapsuudestasi, vaikka se ei juuri nyt olisikaan "in" tai käytä kuosia, jonka muistat menneisyydestä. Se saattaa toimia vielä tänäänkin. 

2. Tunnustele! Yritä tunnustella mikä sisustuksessa tuntuu sinulle oikealta ja mikä ei. 

3. Aloita! Älä mietiskele vaan ota materiaali esiin. Kokeile toimiiko se käytännössä. Vaikuttaako asia sinun käytössäsi toimivalta ja hyvältä.

4. Valitse oma tiesi. Älä katso mitä muut tekevät vaan tee mistä itse tykkäät. Valitse sinua miellyttäviä värejä ja materiaaleja. Älä takerru tuotteisiin vaan perusta kotisi tuntemuksiesi mukaan. Mikä tuntuu ja näyttää sinusta hyvältä.

5. Ei ole oikeaa vastausta. Sisustamisessa ei ole oikeata tai väärää. Ei ole rumaa tai styleä! Kauneus on katsojan silmissä! Ruma voi olla kaunista ja kaunis rumaa. 

Karkeasti ja lyhyesti suomennetut vinkit, ole hyvä! Jos vain osaat ruotsia suosittelen lukemaan tuon jutun kokonaan. Persoonallisen sisustuksen saa aikaiseksi kuuntelemalla itseään ja toteuttamalla asiat omien mieltymysten mukaisesti. Itse olen kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että kaikki on jo keksitty. Minusta voit hankkia asioita, joita muillakin on. Ratkaisevinta on kuinka käytät ja yhdistelet asiat kotonasi. Kaikki mitä omistat luovat yhdessä sisustuksesi!

Muihin aiheisiin! Lopultakin olen saanut oman yritykseni JOKO:TI sivut valmiiksi ja auki. Duuni oli armoton, mutta nyt ne ovat valmiit ja löydät ne TÄÄLTÄ! Avaan sivuille myös blogin, joka päivittyy säännöllisesti noin kaksi kertaa kuukaudessa. Luvassa on puhtaasti sisustukseen liittyviä aiheita. Käy tykkäämässä, jos tykkäät, myös yritykseni Facebook-sivuista TÄÄLLÄ! Fiilis on hyvä! Pidin ensimmäisen inspishetken ruotsinkieliselle MARTHA YHDISTYKSELLE aiheesta kestävä ja vihreä sisustus. Hetki oli superinspiroiva myös itselleni. Oli upea jutella ja vaihtaa sisustukseen liittyviä ajatuksia ryhmän kanssa. Jokainen sai varmasti jotakin!

Tämä päivä jää mieleen tunteikkaana. Veljeni ja hänen vaimonsa suloinen tyttö kastettiin tänään. Hän sai maailman kauneimman nimen. Tädillä oli tilaisuudessa kyyneleissä pidätteleminen. Uusi viikko alkaa. Luvassa on paljon tapahtumaa. Alku viikko kuluu hoitotyön merkeissä ja loppuviikko sisustuksen. VASARAMESSUT ovat tulevana viikonloppuna Mustasaaren Botniahallissa. Tulkaa moikkaamaan ja tsekkaamaan minun ja MAIJU SAWN tekemä osasto. 50 ensimmäistä [per messupäivä] saa tehdä materiaalien suhteen ilmaisen tee-se-itse -projektin. HEIDI ja ANNA ovat suunnitelleet kaksi kivaa juttua, jotka sinä voit valita ja käydä tekemässä. 

Nyt mukavaa Sunnuntai -illan jatkoa!

3 kommenttia

 1. Tuossa on monta hyvää ideaa,miten kannattaa sisustaa.Oma mieltymys ja maku ovat tärkeimpiä.Toki blogeista tarttuu ne tietyt blogihuonekalut moniin koteihin,mutta onneksi on niitä erilaisiakin kalusteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ja kaikkea yhdistämällä se sitten syntyy se oma :) Terkkuja Aikulle <3

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne