Vielä ehdit! Bloggaajien osasto Vasaramessuilla ja mukava DIY

29. lokakuuta 2016

viininpunainen kukkakimppu

kuparinen kannu ja keramiikkaa

Sisustusaiheinen kuvakollaasi

Anemonen kukkakimppu

Hyvää iltaa! Ensimmäinen messupäivä takana. Heräsin "päikkäreiltä" kello 20.00, virne. Havaittavissa kisaväsyä, mutta fiilikset ovat huikeat! Kiitos tänään bloggaajien VASARAMESSU- osastolla käyneille. Teitä oli paljon. 50 kävijää teki tänään itselleen tyylikkään riippuhyllyn. Huomenna jatkamme ja matskut hyllyille tai makrameamppeleille ovat jälleen varatut 50:lle ensimmäiselle. Osastomme on kaunista katseltavaa, vaikka itse sanonkin. Olemme MAIJUN kanssa hyvin tyytyväisiä yhdessä suunnittelemaamme tilaan. HEIDI ja ANNA ovat suunnitelleet kivan DIYN ja ohjasivat tänään taidokkaasti kävijöitä sen toteuttamisessa. Melkoinen kiitollisuus valtaa mielen, kun saa olla mukana tekemässä tällaista. Kiitän erityisesti  POHJANMAAN EXPOA luottamuksesta sekä hyvästä ja sujuvasta yhteistyöstä jälleen kerran. 

Huomenna on uusi päivä ja messut ovat avoinna kello 10-17. Tulkaa! Messuilla on tänä vuonna mukana myös kädentaitajia ja kivoja putiikkeja. Käy kurkistamassa Instagram-tilini videot TÄÄLLÄ! Kuvasin lyhyitä klippejä päivän aikana. 

Osastomme tänä vuonna mahdollistaa joukko aivan mahtavia sponsoreita. Heillä jokaisella on henkilökohtainen paikka sydämmisämme. He ovat huolellisesti valittuja ja taitavia omilla alueillaan. Osastolla ovat esillä INNOLUXIN riippuvat Pasila-valaisimet. Valaisimet ovat saaneet kehuja ja hyvin monet ovat olleet niistä erittäin kiinnostuneita. Omasta olohuoneestanikin löytyy samanlainen kolmen setti. Tärkeässä roolissa ovat myös ikuisesti kauniit LEPAKKOTUOLIT. Ruokapöytä ja kaksi mustaa jakkaraa ovat aidosti kotimaisia, Jurvassa tehtyjä. PELTOLA ja sydän tähän perään. Astiat pöydällä ovat osittain MINUN/MINISTÄ ja osa omia kirppislöytöjäni. Rakastan pyöreän muotoisia savimukejani älyttömästi, jos nyt mukia voi rakastaa? Kukat! Voi taivas tuo kimppu on upea. Sen sitoi meille Sinikka kukkakauppa ANEMONESTA. Pehmeät peitot, jotka riippuvat rakkaan velipoikani tekemillä tikkailla tulevat tietty LAPUAN KANKUREILTA. Meillä kotona lähestulkoon tapellaan siitä kuka saa käyttää  SAGA UNI VILTTIÄ. Peilit ovat mittatilaustyö LASIPIHA TEKONIEMELTÄ. He tarjoavat -25% alen peileistä messukävijöille. Jos olet kiinnostunut alesta voit pyytää minulta koodin, vaikka et messuille pääsisi. Kuparinen kannu pöydässä löytyy FINNISH DESIGNSHOPISTA. Osastolla on nähtävissä myös LINUMIN tekstiilejä ja aivan superupea PAOLO VERHO. Tuo verho ansaitsee myöhemmin aivan oman postauksensa. Linumin tuotteet Vaasassa löydät SÄTEESTÄ. Osastolta löytyy myös SIKA-DESIGNIN jalkarahi. 

Sokerina pohjalla on todettava, että tänä vuonna osaston kruunaa oikea lastulevystä rakennettu messuseinä ja sen maalattu samettinen pinta. Ilman tuota seinää visiomme ei olisi toteutunut. Kiitämme seinästä ja maaleista paikallisia perheyrityksiä AVEOBYGGIÄ ja VAASAN VÄRIÄ. Molemmissa liikkeissä palvelu on priimaa. Aveo Bygin rakennusjälki on täydellistä ja Vaasan Värin palvelu ykköluokkaista. Itseasiassa niin loistavia yrityksiä, jottei sanat meinaa riittää. Kiitos!

Tervetuloa vielä huomenna! Jos tulet, sano minulle hei! Nyt akut lataukseen!

/Ai niin! Järjestämme messuilla myös arvonnan. Ensimmäisenä palkintona on Lapuan Kankureiden Saga Uni viltti, toisena 100€ lahjakortti FINNISH DESIGNSHOPPIIN ja kolmantena KOTO Skandinavisk tuoksukynttilä. Tervetuloa osallistumaan!/

*Ensimmäinen, toinen ja viimeinen kuva lainattu ystävältäni MAIJULTA

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne