Hei Maanantai ja Marraskuu! Sniikki piikkiä seinän uudesta sävystä ja vuoden joulukukka

7. marraskuuta 2016

sävytetyt peilit

vintage tuoli ja kukkakimppu

viininpunaiseksi värjätty kengurun käpälä

Hei Maanantai ja Marraskuu! Viikko hurahti noin vain! Päätin messujen jälkeen pitää hiukan lomaa. Hektiset viikot ovat takana päin ja paljon on tapahtunut. Palasin entiseen työpaikkaani, joka tuntuu erittäin kivalta. Lopetin käsityön taiteiden kolmivuotiset perusopinnot. Miksi? No siksi, koska totesin, että tällä hetkellä minun on omistettava aikaa perheelleni ja itselleni. Edellisen kouluni viimeinen näyttö on käsillä. Yksi lastenhuoneista on tyhjätty ja odottaa käsittelyäni. Sain odottaa koulun hyväksyntää näytön suhteen pitkään, mutta nyt ovat valot vihreät. Elämä on liian lyhyt kaiken maailman hörsköttämiseen. Kivoja asioita olisi paljon, mutta joskus on viisasta pysähtyä, minimoida ja keskittyä olennaisiin asioihin.

Olen ollut koko viikonlopun töissä. Tänäänkin suuntaan vielä sairaalaan ja iltavuoroon. Rakas mieheni teki minulle suuren palveluksen ja maalasi menneenä viikonloppuna meidän olohuoneen. Kerroin aiemmin VAASAN VÄRISTÄ, joka sponsoroi upean värin messuseinäämme. Väriä jäi niin paljon, että siitä riitti vielä meidän olohuoneen yhdelle seinälle. Lopputulos on maaginen! Olohuoneemme on erittäin valoisa ja ikkunoita on paljon. "Soft Skin" sopii tänne täydellisesti. Otan paremmat kuvat, kun vapaa-päiväni koittavat. 

Julistin muuten vuoden "Joulukukan" INSTAGRAM-TILILLÄNI . Se on ehdottomasti viininpunaiseksi värjätty KENGURUNTASSU. Aivan upea! Samaa kukkaa tilasin ANEMONESTA messuosastollemme. Saatoit nähdä kuvan kimpun siellä. Mukavaa Maanantaita! 

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne