Helppo hengittää, minimoin kaiken turhan! + tunnetiloja ja upea kappale

22. marraskuuta 2016


Harmaata, mutta kaunista! Olotilani on rauhallinen lukuunottamatta pientä kiirusta kierrätys kuusenkoristeiden valmistamiseen liittyen. Koristelen huomenna joulukuusen SOKOS HOTELLI ROYALIN aulassa. Koristeet ovat tehty itse, kirpparilta löydetyistä materiaaleista. Teemana on energia tai lähinnä omalla kohdallani sen säästäminen.

Tänään etsimme anopille ja appiukolle asunnon Vaasasta. Tuntuu mahtavalta ja epätodelliselta, että he pian asuvat meitä lähellä. He jättävät taakseen ruotsin maan reilun 40-vuoden jälkeen. Iso, mutta varmasti hyvä muutos heille.

Omassa elämässäni olen minimoinut todellakin kaiken turhan. Elämä on nyt kevyttä ja aikaa perheelle on paljon. Työni sairaalassa on tällä hetkellä erittäin vaativaa. On opeteltava loputon määrä uusia taitoja ja asioita. Kaikki muu saa nyt odottaa. En tiedä, vaikka blogistani kehittyisi "lifestyle-blogi". Minusta tuntuu, että haluan kertoa niin paljon muutakin, kuin vain sisustus asioita. Kiva, kun olet siellä! Jutellaan myöhemmin lisää!

/Kuva: EKOJOHANNA AT INSTAGRAM!/


2 kommenttia

  1. Hyvältä kuulostaa tuo kaiken turhan minimoiminen kiireen keskellä. Ruuhkavuosia edellään siellä ja täällä, ja kohta lapset lentävät pesästä... Sitten on aikaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Nämä on juurikin niitä kuuluisia vuosia. Meillä onneksi lapset ovat jo aika isoja ja nuorimmainenkin 5-vee jo hoitaa hienosti hommiaan :) Terkkuja Nonnalle <3

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne