Hyvin henkilökohtaista, pala kauneutta ja ripaus suuria tunteita miehelleni + pieni mainos

16. marraskuuta 2016

selfie kollaasi

Voi taivas! Jälleen blogissani on tilanne päällä, tilanne jolloin en tiedä miten aloittaa. Haluan kertoa vaihteeksi jotakin henkilökohtaista. Viimepäivät ovat sisältäneet tunteiden myrskyä, sellaista jota sinäkin hyvin todennäköisesti olet joskus elämäsi aikana kokenut. Se ei useinkaan näy ulospäin. 

Olen useaan otteeseen kertonut siitä, kuinka sairastin viikko tolkulla flunssaa. Samaan aikaan horjuin jaksamisen rajalla. Väsytti, ahdisti, suututti, uuvutti....uuvutti niin suunnattomasti. Onneksi tilanne on nyt rauhoittunut, tuntuu helpolta hengittää. Osa teistä varmasti muistaa, että käväisin Vaasa-TV:n nauhoituksissakin, vaikka ääni oli poissa. Se päivä oli kaikesta huolimatta kiva. Mun henkilökohtainen kampaaja - ja meikkaajani Sanna STUDIOKSELLA teki tuona päivänä ihmeitä ulkoiselle olemukselleni. Sain kaunistua ja hengähtää hetken, hyvässä seurassa. Kiitos! Kollaasissa on yksi kuva meikistä ja upeista hiuksistani [se missä kaulailen kylmän Vaasa TV:n miehen kanssa] tuona päivänä. Sanna näkee mikä kullekin sopii. TV-lähetyksen voit katsoa muuten edelleen TÄÄLLÄ! Möreä ääneni, hui! 

Ja ne suuret tunteet. Kyllä, ne kuuluvat miehelleni. Itseasiassa tämä loppuosio tekstistäni on omistettu hänelle. Olemme olleet naimisissa 15-vuotta, on ollut myötä- ja vastamäkeä. Jonkin sortin vastamäki on koettu aivan hiljattain. Olin liian väsynyt kaikkeen ja yhteinen aikamme kului arjen hullua rallia pyörittäessä. Kun perheessä on neljä lasta, raskaat työt, koulut ja vaikka mitkä, on vaikea jaksaa. Nämäkään asiat eivät näy ulospäin ja ajattelin kertoa ne juurikin siksi. On ihmisiä, jotka olettavat että toisten elämä, varsinkin bloggaajien, on yhtä ruusuilla tanssia ja suunnatonta juhlaa. Näinhän se ei ole. Meillä on jokaisella omat tiemme ja taistomme. Tänään rakastan! Jani, me ollaan supersankareita! Jaoin hänelle tänään tämän kappaleen ja sen myötä toivotan sinulle mukavaa Keskiviikko-iltaa! Rakasta itseäsi ja häntä/heitä, joiden kanssa elämäsi jaat! 


4 kommenttia

  1. Jotenkin aivan yli paljon ilahduin sun näkemisestä tänään. Tsemppiä <3 This too shall pass!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin ihana piristävä, uskollinen, turvallinen ystäväni <3

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne