Kaunis Sunnuntai! Asiaa Essestä, ihonhoidosta ja laiminlyödystä ihosta + julkinen sokerilakko

13. marraskuuta 2016

esse orgaaninen ihonhoitosarja

essen kosteusvoide herkälle iholle

esse luomukosteusvoide

/Yhteistyössä KIKA´S/

Kaunista Sunnuntaita! Stressi on vaikuttanut ihooni merkittävästi, kuten myös huonot syömiset. Ihana Marika teki minulle Torstaina taivaallisen kasvohoidon ESSEN ORGAANISILLA LUOMUTUOTTEILLA. Marika kertoi muutama viikko sitten ottavan käyttöönsä ESSEN PROBIOOTTEJA SISÄLTÄVÄN TUOTESARJAN ja olin tästä erittäin iloinen. Tuotteet valmistetaan Etelä-Afrikasta poimituista kasveista. Esse tukee reilua kauppaa ja panostaa Afrikkalaisten työntekijöiden elämänlaatuun. Tämä on minulle yksi  tärkeimmistä  asioita. Voit lukea lisää tuotteista ja ideologiasta TÄÄLLÄ! 

Kiireisen elon aikana laiminlöin ihoni. Meikit jäi pesemättä ja väsytti. Nyt tilanne on parempi. Marika on aivan ihana. Hänen tekemänsä kasvohoidot ovat todella rentouttavia. Ne eivät ole nopeatempoisia, eivätkä keinotekoisia. Tuotteet ovat luomuja ja kasvohieronta kestää pitkään. Itselleni oli iso asia, että Marika avasi hoitolansa myös Vaasaan. Raippaluotoon ei ole pitkä matka, mutta näin on helpompi.  Kika`s hoitola löytyy siis tällä hetkellä WASA SPORTS CLUBIN yhteydestä.

Ihoni on mitä ilmeisemmin melko herkkä ja tulee helposti punaiseksi. Tällä hetkellä käytän ESSEN HERKÄLLE IHOLLE SUUNNATTUA SARJAA. Tuotteiden tuoksu on mieto ja ihastuttava. Joulun lähestyessä voin suositella esimerkiksi lahjakortin hankkimista Kika´s hoitoon. Itse aion tänäkin jouluna suosia tarpeellisia lahjoja. Vähemmän tavaraa, enemmän kokemuksia ja hemmottelua. 

Muihin aiheisiin. Otin tänään esiin jouluvaloja. Joulukoristeemme ovat maltilliset. En tykkää pikkutilpehööristä, kuten voit arvata. Jos haluat nähdä pienen "sniikki piikin" koristeluista, kurkista INSTAGRAMMIINI, KLIK!

Mukavaa tulevaa viikkoa!

/Ai niin! Julistan huomisesta alkavaksi sokerilakon. Elämä on ollut viimepäivinä melkoista mässäilyä. Sallin ainoastaan yhden palan 89% suklaata aamupalan kanssa ja syön sairaalaruuan mukana tulevan jälkiruuan ruokatunnillani. Piste! Julistan tämän siksi, että julkisesti aloitettua lakkoa on vaikeampi rikkoa tai lopettaa./

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne