Uusia sisustuskuvia meiltä ja viikon paras uutinen

12. marraskuuta 2016

puuvillankukka

pehmeän sävyinen ruokailutila

viherkasvinurkka

/Maali saatu!/

Vaihtuneet värit, voi taivas, tiedän tuskin kuinka aloittaa...Sisustuksen suhteen meillä on tapahtunut erittäin paljon. Värimaailma vaihtui pehmeään ja lämpimään. VAASAN VÄRI sponsoroi Vasaramessuille seinämme värin ja sitä jäi ylitse. Käytin loput meidän olohuoneemme seinään. En voisi olla tyytyväisempi! Messuilla sävy näytti paljon tummemmalta, mutta meillä se on paljon vaaleampi, aivan täydellinen. Itseasiassa en muista milloin viimeksi olen heti alkuun ollut näin tyytyväinen johonkin sävyyn. Värikoodia on jo kysytty monesti ja se on siis Jotun 10580 ja maali COLORIAN ROYAL. Maalin laadun huomasi maalatessa, sillä jo ensimmäinen kerros peitti hyvin ja oli tasainen. Tulos on täysin matta, mutta pinta kestävä ja kostealla pyyhittävissä. 

Tänään kuvasin ruokailutilaa ja huomenna kuvaillaan sitten muuta. NORMANN COPENHAGENIN Bell-valaisinkin näyttää uutta sävyä vasten todella makeelta. Tänään paistoi aurinko. Olen sanonut tämän ennen ja sanon sen taas, aurinko on paras sisustaja. Kaikki näyttää niin paljon paremmalta tai "ööö" no ehkä ei kuitenkaan nuo likaiset ikkunat, jotka jäivät pesemättä.

Muuten elämän tahtini on rauhoittunut. Uuden koulun lopettaminen oli erittäin viisas päätös. Nyt on helpompi olla ja hengittää. Luovuuskin nostaa päätään, kun ei jatkuvasti ole kiire. Suosittelen perkaamaan eloa! Mukavaa Lauantaita! Huomenna jatketaan! 

/Viikon paras uutinen on se, että appivanhempani Ruotsissa ovat myyneet talonsa ja muuttavat Suomeen ja Vaasaan. Tätä en uskonut ikinä tapahtuvan, mutta niin se meni. Lapset iloitsevat "mummon lasagnea ja makkarakeittoa joka viikko!" Hahaha, voi eläkeläisparat, nyt työllistytte, virne./

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne