Yksinkertainen jouluoksa, kaunis jalkarahi ja stressitön joulu

30. marraskuuta 2016

jouluinen olohuone

yksinkertainen jouluoksa

monet jalkarahi

Sika designin jalkarahi

Voi kauhistus! On jälleen aletteva purkamaan postausruuhkaa. Kuinka sen nyt taas aloittaisi? Nautin uudesta "hitaasta elämästäni".  Remontti on edennyt siihen pisteeseen, että uudet levyt ovat paikoillaan. Enää puuttuu pintatyöt, tapetti ja lattia. Huoneesta tulee maailman kaunein teinin huone. 

Eilen rymysin iltamyöhään ojassa ja keräsin oksia. Saatoin olla huvittava näky, flunssa ja iso kaulaliina päällä. Illan päätteeksi koristelin jouluoksan erästä juttua varten. Ostin oksaan aivan upeita palloja SÄTEESTÄ. Hitsit, kun unohdin minkä merkkisiä ne olivat. Oksa on kaunis ja yksinkertainen. "Poliiseille" tiedoksi, että keräsin oksat ym. taloyhtiömme metsästä, jota parhaillaan harvennetaan. Muistakaa jokamiehenoikeudet! . Säteestä löytyy muuten myös TÄLLAINEN RINKULA klik. Ostin itselleni sellaisen ja koristelin sen kuusen oksilla ja eucalyptuksella. Rinkula maksoi 11 euroa, 11!! Ei paha! 

 /mainos/ Sitten jalkarahista! PAROLAN ROTTINKI myy aivan ihania tuotteita. Meillä on heiltä SIKA-DESIGNIN MONET-JALKARAHI. Hiukan jännitti sopisiko se retrorottingin kanssa, sopi! Kuvan tuolin bongasin ruotsalaiselta kirppikseltä ja anoppini ja appiukkoni kuljettivat sen Suomeen. Tykkään edelleen rottingista. Se on ihanan luonnollinen materiaali ja tuo sisustukseen pehmeyttä. Rahi saatu.

Mitä sinulle kuuluu? Blogia ja sua on välillä oikein ikävä. Jollain lailla bloggaaminenkin on saanut uuden ulottuvuuden, kun kirjoittelen sitä omaan tahtiini. Postaukset syntyvät silloin, kun haluan niiden syntyvän. Suosittelen kokeilemaan elämää ilman hillittömiä pakkoja ja suorituksia.  Nyt kun olen minimoinut lähestulkoon kaiken, on olo kiva. Odotan joulua! Yhteistä aikaa perheen ja suvun kanssa. Meillä ei stressi ole koskaan kuulunut jouluun. Emme osta lahjoja aikuisille, vain lapsille, ja heillekin maltillisesti. Koristelut tulivat jo tehtyä, kerron niistä kuvien kera myöhemmin. Instagrammissani saat halutessasi esimakua tekeleistäni, tilini löydät TÄÄLTÄ!

Mukavaa illan jatkoa sinulle! Kuuntelin juuri viimevuotista joululistaani ja tätä kappaletta. On tunnustettava, että kyynel ilmestyi silmäkulmaani...Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne