Amaryllis joulun punainen must have + vetoomus

3. joulukuuta 2016

punainen amaryllis

keittiön katettu pöytä ja kukkaasetelma

Iltaa! En ole vuosiin hankkinut punaisia joulukukkia, vain valkoisia. Tänä jouluna asia muuttuu! Jo nyt ostin leikkoamarylliksiä, punaisia sellaisia. Upea kukka, tämän joulun punainen "must have".

Muuten tänään on yhtäaikaa mukava ja raskas Lauantai. Elämä on ylä- ja alamäkeä. Kävimme Palosaaren joulutorilla, aivan ihana tunnelma! Lapset ratsastivat poneilla ja fiilikset olivat korkealla. Mukavaa Lauantai-iltaa!

/Tuli mieleen kampanja suomalaisten kukkakauppojen puolesta. Tuetaan paikallisia kukkakauppoja ja käydään ostamassa heiltä kukkia. Ainakin itse haluan, että meillä Vaasassa on pieniä tunnelmallisia kukkakauppoja tulevaisuudessakin. Ostin kuvien Amaryllikset  ANEMONESTA. Ne ovat kestäneet loistavan pitkään, laatua!/

2 kommenttia

  1. No kylläpä näyttää kivalta sun minimalistisessa ympäristössä. Mulla on ollut sama suuntaus, että valkoiset joulukukat on in. Viimeisenä sitten punainen joulutähti. Milläs sen saisi näyttämään kivalta? Haastetta sulle... Heh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua miten kiva haaste!!!! Pakko tarttua, kiitos! Jää odottamaan postia punaisesta joulutähdestä ;) Terkkuja Nonnalle <3

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne