Haastan sinut! Viimeisimpiä Instagram kuvia ja kiva haaste uskolliselta lukijaltani

4. joulukuuta 2016

jouluinen kuvakollaasi

Leppoisaa Adventtia numero 2!  Vaasassa sataa lunta ja maisemat ovat valkoiset. Mielenikin on tällä hetkellä lumen valkoinen. Pohdin joulua 2016. Luulen, että teen siitä lahjojen suhteen jälleen kerran minimalistisen ja luontoystävällisen. Kuvan kollaasin vasemmassa alakulmassa on mieheni pikkujouluihin paketoimani lahja. Käärin sen kankaaseen! Vuonna 2014 kirjoitin postaus-sarjaa "Minimalistin Jouluvinkit", myös silloin käärin kangaspaketin, löydät vanhan postaukseni aiheesta TÄÄLLÄ! 

Minua ahdistaa uuden paperin hillitön määrä, joka syntyy "joululahjahelvetin" takia. Haastankin sinut miettimään, miten lahjat voisi pakata kierrätysmatskulla. Itse aion tosissani keksiä uuden paperin ja narun sijaan jotain muuta. Mainiosti tarkoituksiini sopisivat esimerkiksi vanhat kankaat, sanomalehdet ja narut. Jotakin on keksittävä! Muistat ehkä, että olin hetken töissä Vaasan Koo-Kengässä. Keräsin tuolloin talteen kenkäpaketeista tulevaa silkkipaperia. Luulen, että tänä jouluna käytän juurikin nuo paperit pakettien tekemiseen.

/Sain myös erittäin kivan haasteen uskolliselta lukijaltani ja kommentaattorilta Nonnalta blogista APINALANDIA. Nonna on muuten mahdollisesti yksi heistä, jotka ovat seuranneet blogiani jo kauan. Nonna on kommentoinut tekstejäni paljon, kiitos ihana siitä! Nonna haastoi minut havainnollistamaan miten perinteisestä punaista Joulutähteä voisi käyttää modernisti ja yksinkertaisesti joulun asetelmissa. Siinä on haastetta! Otan haasteen vastaan!/

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne