Joulukalenteri luukku 18 / voimaselfie Its fake.

18. joulukuuta 2016

selfie

Iltaa! Hyppäsin muutaman joulukalenterin luukun ylitse! Tänään avaan viimetingassa luukun 18. Sen takaa paljastuu "voimaselfie", jonka jaoin omalla FB-sivullani. Teksti kuvan alla jatkui sanoin "It´s fake". Voi taivas, kuinka paljon kuoren alle piilottuu. Kun katsot kuvaani, et voi mitenkään arvata millainen myrsky sisälläni käy. 

Blogi- ja internetmaailma on feikki. Ihanien tarinoiden, kauniiden sisustusten, upeiden ruokien ja urheilusuoritusten taakse piilottuu elämä, sellainen tavallinen elämä. Elämä joka sisältää suruja, murheita, kiirettä, pettymyksiä ja kovia taisteluita. 

Oma elämäni on viimeiset kaksi kuukautta ollut erittäin vaikeaa. Monia ikäviä ajatuksia, tapahtumia ja tunteita. Silti jokin kantaa. Mutta älä luule, että kaikki on aina niin kaunista, kuin blogissani näyttää! Rakkautta ja hyvää vointia sinulle!

Ja, hei! Minimalistikin voi käyttää monimutkaista korua. Tykkään kovasti kuvan helmihässäkästä. Ostin kaulakorun kirppikseltä eurolla. Öitä!

3 kommenttia

 1. Upea sinä! ♥ Niinhän se on, blogi on vain pieni pintaraapaisu meistä. Pinnan alle voi kätkeytyä vaikka mitä, mistä ei voisi ikinä edes arvatakaan. Niin hyvässä kuin pahassa.

  iloa ja valoa Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Juuri niin ....Terkkuja sinne sulle upea <3

   Poista
 2. Näinhän se todellisessa elämässä menee!Mutta jaksamista sulle ja hyvää joulua!

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne