Joulukuu, pehmeät kiharat ja Dressember + luottomekko

1. joulukuuta 2016

kiharakampaus

lettikampaus

parturi kampaamo studios vaasa

Kampaajat ja bloggaaja


/ Yhteistyössä suosikkikampaamoni STUDIOKSEN kanssa / 

Hei Joulukuu, pehmeät kiharat ja DRESSEMBER. Tänään silmiini FB:ssä sattui rakkaan ystäväni Ruutin status: "Kohta lähtee lento Suomeen, mutta tulin vaan kertomaan, että päätin sittenkin uhmata tuulta ja tuiskua: pukeuduin mekkoon. Tästä se alkaa: Dressember." Pysähdyin ja Googletin mikä tämä mekko-juttu on. Pääsin helposti jäljille ja innostuin. Puen Joulukuun jokaisena päivänä mekon ylleni hyvän asian puolesta [töissä tämä ei tosin onnistu]. Postauksen lopusta löydät englannin kielisen videon aiheesta. Lyhyesti Dressember on tempaus ihmisoikeuksien, varsinkin naisten ja tyttöjen, puolesta. 

Itseasiassa oma "Dressemberini" alkoi vahingissa jo tuolloin, kun vetäisin ylleni mustan mekkoni. Minimalistin kaapissa on oltava yksi musta "luottomekko" ja kuvan mekko on juuri sellainen. Se löytyi jokunen vuosi sitten DOPISTA. Mekko on merkiltään "Part Two". Materiaali on paksua ja sisältää viskoosia ja elastania. Tämä on sellainen ikuinen vaate. Musta mekko on erittäin helposti yhdistettävissä muuhun "kapseliini". 

Kävin viikko sitten STUDIOKSESSA ja Sanna värjäsi hiukseni tyven ja teki minulle rennon juhlakampauksen. Sannan tekemät kiharat ovat yksinkertaisesti aivan täydelliset. Pikkujoulukausi on käsillä. Suosittelen käyttämään kampaamojen palveluita. Esimerkiksi Studioksella pikameikki ja kampaus maksavat yhteensä 60€ [nämä voidaan ostaa myös erikseen a 30€]. Itse vihaan hiusten laittamista ja söhläämistä kihartimen ja suoristusraudan  kanssa. Hiki tulee ja hermot menee!


Tästä postauksesta voisi napata "järkevän" joululahjavinkin. Tavaran sijaan, osta lahjakortti kampaajalle! Aina käyttökelpoinen juttu, eikä taatusti jää lojumaan käyttämättömänä nurkkiin. Samalla kannatat paikallisia taitajia! Mukavaa Torstai-iltaa! Osallistuisitko sinäkin "Dressemberiin"? 
Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne