Henkilökohtaista: Lopultakin se tapahtui!

5. tammikuuta 2017

hauskat ilmeet kuntosalilla

urheiluvaatteet ja proteiinipatukat

Hyvää iltaa! Kello löi puoli yksitoista ja istun koneella pitkästä aikaa. Rakastan suhteellisen koneetonta/netitöntä elämääni. Tänään se lopultakin tapahtui! Uskalsin lähteä salille. Mieheni on jo kauan ehdotellut, että treenaisimme yhdessä. Monestakin syystä en ole lämmennyt ajatukselle ennen, kuin reilu kuukausi sitten. Hankimme jäsenyydet superkivaan paikkaan, EASYFITILLE. Tottakai kävi niin kuin yleensä, että juuri kun meidän/minun piti aloittaa, sain hillittömän flunssan. 

Kuntosalille meneminen on minulle korkean kynnyksen takana. Se on aina ollut sitä. Haluan, mutta jokin estää. En tiedä miksi sorrun ajattelemaan, että ihmiset katsoisivat juuri minua, vaatetustani ja sitä, että osaanko. Aristelen, koska koen olevani huonokuntoinen ja amatöörin näköinen. Haha, niin tyhmää, mutta luulen että en ole ainut näin tunteva. 

Koskaan en ole käynyt salilla kenenkään kanssa yhdessä, vaan olen yrittänyt yksin. Se ei vain onnistu, luovutan liian helpolla. Nyt kuitenkin on tapahtunut iso muutos, kun saan mennä mieheni kanssa. Hän osaa kaiken ja on juuri sopivanlainen tsemppari minulle. Tänäänkin, voi miten kivaa meillä oli. Nautin joka hetkestä! 

Muutenkin elo on nyt kivaa ja pitkästä aikaa kevyen tuntuista. Uusi työ alkoi ja sujui heti hyvin mallikkaasti. Kaiken lisäksi uudet työkaverini ovat superkivoja ja avuliaita! "What can I say?" Hyvä olo! Löydöstä on tullut melko "lifestyle" painotteinen blogi. En estele! Blogi saa nyt elää kanssani sellaista eloa, kuin minäkin. Sinulle siellä, mukavaa Loppiaista!


Postauksen kuvat: JANI & JO, klik! 

/Alimmaisen kuvan kotitekoisten proteiinipatukoiden resepti löytyy Jani & Jo:n Instagrammista. Linkki tässä yläpuolella!/ 

3 kommenttia

 1. Jess!
  Easyfitillä kukaan ei kurki toisten vaatteita, eikä kyylää miten treenaat.
  Se on hyvä paikka♥
  Mä oon ollu jäsen yli 4v...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, hyvä paikka on! Mies on käynyt paljonkin....ja sekin on tuota samaa sanonut :) Terkkuja Teijalle! :)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne