Henkilökohtaista: Nuoruutta, yhteisiä treenejä ja vanha vartalo

11. tammikuuta 2017

vauva kantorepussa

lapsia ja pehmoleluja

Hyvää huomenta! Löytö-blogi päivittyy jälleen hyvin "lifestyle" painotteisella postauksella. Päivät kuluvat ja olo helpottaa. Edelleen nautin suunnattomasti siitä, että kalenterini on turhuuksista tyhjä. Aloitin treenit mieheni kanssa reilu viikko sitten. En olisi ikipäivänä uskonut, että homma voi olla näin kivaa hänen kanssaan yhdessä. Hän on paras PT. Teen kaikki liikkeet saman ohjelman mukaisesti, kuin hän...toki pienimmillä painoilla [aivan ei maastaveto lähde 160 kg painoilla, haha]. Syön samalla lailla, kun hän ja kilot karisevat. Julkaisin eilen Facebook-sivullani statuksen siitä, kuinka vyötäröni on kaventunut. Sain todella monia aiheeseen liittyviä kysymyksiä ja jos haluat voin jakaa mieheni vastaukset joku päivä myös täällä?

Postauksen kuvat ovat nostalgiaa. Ensimmäinen kuva on otettu 13-vuotta sitten ja kantorepussa on esikoisemme. Alimmassa kuvassa lapsia on jo 3. Olen miettinyt vuosien kulua ja sitä kuinka vanhenen. Vartalo ei ole sitä, mitä se tuolloin oli. Aineenvaihdunta on hidastunut ja useat raskaudet ovat jättäneet jälkensä vatsan seudulle. Saan tehdä kunnossa pysymisen eteen enemmän töitä, kuin ennen. Vihaan nykyajan "vartalokeskeisyyttä". Itselleni urheilulliset tavoitteet ovat tärkeät suurimmalta osin vain terveyden kannalta. Tottakai on positiivista myös se, että näyttää hyvältä. 

Olen positiivisesti yllättynyt ja iloinen siitä, kuinka oma jaksamiseni on parantunut. Loppuvuoden pimeä ajanjakso on takana. Toki joudun edelleen tekemään töitä monien asioiden kanssa, mutta voiton puolella ollaan. Mukavaa Keskiviikkoa sinulle armas!

/Onneksi muuten vanhassa vartalossa ei ole mitään vikaa. Olen iloinen siitä, mihin tämä kroppa on pystynyt ja pystyy!/

EDIT: Niin ja näitä meidän puuhia voit seurata myös JANI & JO INSTAN KAUTTA, TÄÄLLÄ, jos hyvinvointi ynnä muut aiheet kiinnostavat.

2 kommenttia

  1. Olet aivan mielettömän kaunis ja onnelisen näköinen siinä kuvassa esikoisesi kanssa! <3

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne