Maanantai ja treeniraportti! Tuloksen alkavat tuntumaan!

30. tammikuuta 2017

kuntoiluaiheinen kuvakollaasi

Hyvää huomenta! On Maanantai ja treeniraportin paikka! Olemme kuntoilleet mieheni kanssa yhdessä pian kuukauden. En kadu! En kadu millin vertaa päätöstäni lähteä fitnessmieheni matkaan. Olen kieltäytynyt mieheni "ehdotelluista" aiheeseen liittyen. En olisi ikinä uskonut kuinka kivaa kuntoilu puolison kanssa yhdessä on. Kaiken lisäksi mieheni tietämys aiheeseen liittyen on valtava. Hän on paras "personal Raineri", hehe. Kuntosalitreenimme ovat monipuolisia ja niihin sisältyy "crossfit" juttuja. Kesää kohden tulemme kuulemma sisällyttämään crossfit hommaa enenevässä määrin.  Suostun myös siihen! Pari kertaa olen niskoitellut mieheni suunnittelemia liikkeitä vastaan. Huvitti hiukan itseänikin, kun kerran totesin "I´m not gona do it!" tai kerran "Can't just somebody else do it!" haha. 

Tuloksia! Kyllä! Tulokset alkavat tuntumaan! Olen pystynyt lisäämään painoja joka viikko. Hieno fiilis, kun penkistä nousee tangon lisäksi myös pienet painot. Aluksi pelkkä tangon nostaminen tuntui todella rankalta. Lihaskuntoni on siis ollut heikko. Vyötäröni? Kyllä! Se kapenee. Eilen mittasin 80 cm. Loppuvuoden mitta Lokakuussa oli 88 cm. Viimevuoden alkupuolella vyötärön mitta oli 90 cm. Treenin lisäksi syömme paljon lihaa ja vihanneksia. Olemme vähentäneet radikaalisti hiilareiden määrää. Hiilarit syödään treenipäivinä tai ennen. Karkki ja limsa ovat jääneet jo kauan sitten. Mietin eilen koska olin viimeksi syönyt karkkeja....en muistanut. Tummaa vähintään 80% suklaata me syömme. Tumman suklaan terveyshyödyt ovat ilmeisesti mainiot!

En kadu myöskään päätöstä viimevuoden loppupuolella, kun ostimme mieheni kanssa jäsenyydet EASYFIT VAASAAN MYLLYKADULLE. Ihana sali! Tosin Tammikuussa on tungosta, mutta sekään ei juuri haittaa, kun tilat ovat hyvin suunnitellut. Raikas paikka ja onhan siellä duunissa myös rakas ystäväni SANNIS! Pyrimme käymään salilla sellaisina aikoina, kun porukkaa ei ole paljon. Koska paikka on auki 23.00 saakka olemme saattaneet treenata joskus myös 21.30---> Hurjaa, mutta meille sopivaa! 

Mitä sinulle kuuluu? Huikkaa jotakin kommenttikenttään, jotta tiedän sinun olevan vielä mukanani. Ikävä on! Mukavaa Maanantaita!

/Treenijuttujamme voi edelleenkin seurata TÄÄLLÄ!/

1 kommentti

 1. Ja nythä ne hullut aamuvirkut (tai ne jotka ei saa unta syystä tai toisesta)
  voi käydä jo klo4 treenaamassa ku aukiolot muuttu klo 4-24 :)
  Mäkin koitan ajoittaa mun treenit päiväsaikaan , ku on vähä vähemmän jengiä :) Vaan nyt helmikuussa tippuu jo porukkaa joiden pitkäjänteisyys ei riitä :)
  Senttejä mullakin on alkanu lähteen, oon tehostanu hommaa :)
  Jatketaan samalla linjalla!

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne