Uusia kujeita! Elossa ollaan!

2. tammikuuta 2017

UUDEN vuoden kuvakollaasi

Hyvää uutta! Edellisestä postauksestani on kulunut noin puolitoista viikkoa. Joulu oli ja meni ja uusi tuli! Olen ottanut hyvin rennosti! Joulu vietettiin perhepiirissä todella rauhallisissa tunnelmissa. Uuden vuoden juhlinnasta jää ihana muisto! Päällimmäisenä mieleeni jäävät tunteet rauha, rakkaus, helpotus, keveys ja uusi alku. Olimme vanhempieni luona alkuillasta. Kotiin tulimme yhdeksän aikaan illalla. Istuimme mieheni kanssa sohvalla Baileystä nauttien. Katselimme toisiamme ja tunnelma oli erityinen, romanttinen. Lapset leikkivät siihen asti, kunnes lähdimme ulos. Asumme Vetokannaksella aivan Bock´s Cornerin kulmilla. Bock´s järjesti ilotulituksen jo toistamiseen. Ihan mahtava, kun raketit ammutaan naapurista. 

Uutta! Ihana jättää taakse vuosi 2016! Se oli minulle kauhein "ever". Paloin loppuun ja tapahtui todella ikäviä asioita, jopa itsestäni riippumattomia. Nyt olo on kuitenkin kiva! Elämä jatkuu! Illalla aloitan uuden työn ja siksi minun onkin sanottava nyt ajöss ja moi! Nyt tiedät kuitenkin, että hengissä ollaan! Mukavaa Maanantaita!

/Yksi aivan ihana uusi asia on minun ja mieheni yhteinen Instagram-tili nimeltä Jani & Jo. Tili tulee sisältämään meidän yhteisiä juttuja tyylistä, muodista, liikunnasta ja yhteisistä harrastuksista. Tsekkaa Jani & Jo TÄÄLLÄ, KLIK!!/

8 kommenttia

 1. Ihanaa uutta vuotta! Tuntuu, että kovin monelle viime vuosi oli raskas ja hankalakin - toivotaan siis tästä vuodesta paljon parempaa. Onnea myös uuteen työhösi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, huomasin saman. Tosi monia ystäviä, joilla ollut rankkaa ja huonoja fiiliksiä viimevuonna :( Kiitos <3 Hyvää uutta vuotta sullekin <3

   Poista
 2. Parempaa uutta vuotta toivotellen! Myös minulla mennyt vuosi oli kamalin ikinä. Uusi vuosi tuokoon tullessaan kaikkea kaunista ja hyvää. :) Onnea uuteen työhösi!
  Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :( Joo, onneksi menneen saa jättää taakseen!! ;) Terkkuja ja hyvää tätä vuotta ihana <3

   Poista
 3. Kaikkea hyvää toivon sinulle ja perheellesi uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
 4. Kaikkea hyvää tähän vuoteen. Rauhallisempaa !

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne