Hiuksista ja hiustrendeistä + alekoodi hiusten leikkuu-ja värjäystöihin Studiokseen

2. helmikuuta 2017

selfie kuvakollaasi


lifestyle kuva

| Yhteistyössä kampaamo STUDIOS |

Hiuksista! Pitkän väsymyksen jälkeen on kiva miettiä olemustaan ja omaa "lookkiaan". Lyhyet hiukseni ovat kasvaneet pidemmiksi. Olen tyytyväinen. Hiuksiani on leikattu ja hoidettu säännöllisesti ja sen huomaa. Niiden kunto on parantunut älyttömästi. Muistat ehkä postaukseni KEVYESTÄ PÄÄSTÄ JA PÄÄNAHKANI KUORINNASTA, klik. Hiusten hoitoni alkoi tuosta käynnistä. Päänahan kuorinta oli aivan ihana. Se puhdisti ja ryhdisti hiusta. 

Pari viikkoa sitten kävin jälleen STUDIOKSELLA. Silloin leikattiin latvat, tehtiin SP-tehohoito ja laitettiin hiekan sävyinen väri. Juttelimme Sannan kanssa hiuksista ja trendeistä. Kyselin käynnilläni kevään hiusmuodista. Sanna povaa lyhyestä polkasta kevään trendiä. Myös permanentti ja kiharat ovat olla tulossa. Itse lämpenen kiharakampauksille. Kasvoni ovat mielestäni pitkät ja melko terävät ja siksipä kiharat ja taipuisat kampaukset luovat pehmeyttä ja naisellisuutta. Ikuinen kesätrendi hiuksissa tuntuu olevan raidat. Kesää kohden halutaan vaaleampaa ja syksyä kohden tummempaa, ellei sitten olla ikuisia blondeja. Lisää kevään hiustrendeistä löydät TÄÄLTÄ!

Tämän hetkiset shampoo- ja hoitoainesuosikkini ovat Sebastianin Hydre-sarjaa. Tuotteet kosteuttavat, mutta eivät latista. Toisaalta ikävöin myös  NIOXININ tuuheuttavia raikkaita tuotteita. Nämä sarjat löydät Studiokselta. 

Alekoodi blogini lukijoille!

STUDIOS tarjoaa blogini lukijoille tuntuvat alen! Saat koko Helmikuun 2017 ajan Sannan tekemät leikkuu-ja värjäystyöt -20% alennuksella. Selvää säästöä! Tilaa aikasi ja mainitse olevasi LÖYTÖ-blogin lukija. Tervemenoa! Suosittelen lämpimästi! Kevyt pää on ihana asia!

Mukavaa Torstaita!

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne