Sunnuntaifiiliksiä ja ihana proteiinimuffinssiresepti

26. helmikuuta 2017

sunnuntai kuvakollaasi

kahvia ja proteiinimuffinssi


Mukavaa Sunnuntai-iltaa! Pian lähdemme treenikselle, mutta ennen sitä hiukan sunnuntai-fiiliksiä. Tänään siivosin! Heitin lasten huoneista hirveät määrät kamaa kierrätykseen. Ihana päästä kertyneestä roinasta eroon. On sitä meilläkin, vaikka melko minimalisteja ollaan. Treenit kulkevat hyvin! Tänään on vuorossa jalat ja tulevalla viikolla käydään jumpissa. Pidämme kuulemma väliviikon ja vaihdamme kuntosaliohjelmaa. Mies teki aivan taivaallisen hyviä proteiinimuffinsseja, joiden ohjeet jaan sinulle viikon viimeisen päivän kunniaksi. Täydellinen terveellinen herkku! 

Ainekset:

200 g kaurahiutaleita
2 mittaa vaniljan makuista proteiinipulveria [mitta, joka on mukana purkissa]
2 keskikokoista banaania
2 kananmunaa
230 g paksua kreikkalaista jugurttia
3 rkl hunajaa
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl soodaa
1/2 tl vaniljauutetta
Ripaus suolaa
Levy Lindtin tummaa merisuolalla maustettua suklaata

Tee näin:

Mittaa blenderiin kaurahiutaleet ja jauha ne jauhoksi. Lisää sekaan muuta ainekset ja sekoita. Voitele muffinssivuoka tai käytä paperisia vuokia. Paloittele suklaa sopivan kokoisiksi paloiksi ja upota taikinan sekaan. Paista muffinssit 12-15 minuuttia 400 asteessa. Täydellisiä! Voit valita suklaan sijaan vaikka mitä. Olemme tehneet näitä myös mustikoilla.  

Muffinssien alkuperäiset ohjeet enkuksi löydät BUFF DUDESIEN SIVUILTA TÄÄLTÄ! Noilla dudeilla on loistavia reseptejä ja treenivinkkejä!

/Joko

[Minun ja mieheni juttuja voit seurata myös Instatilillämme JANI & JO, klik!]

2 kommenttia

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne