Hää- ja juhlamessut ja täydellinen Sunnuntai + superjänniä suunnitelmia

12. maaliskuuta 2017

hää-ja juhlamessut vaasa

häämeikki

kaunis morsian

Heleä morsiusmeikki

villi kiharakampaus

kevyt ja heleä morsiusmeikki

Hento morsian

morsiuspuvun helma

morsiaimen alusvaatteet


Hyvää Sunnuntaita, täydellistä sellaista! Hei, tiedätkö sellaisen hyvän päivän? Hyvän päivän jolloin kaikki menosi ovat rentoja ja aikataulua ei ole. Tämä päivä oli sellainen. Olimme saaneet ystäväni SANNIKSEN kanssa kutsun STUDIOKSELLE hengailemaan ja katsomaan häämeikkien- ja kampausten tekoa. Näin myös teimme! Istuimme sohvalla ja ihailimme taidokkaita ystäviämme, jotka loihtivat upeita hiuksia ja meikkejä.

Itse seurasin tarkkaan kahden mallin, Lizeten ja Vilman, valmistelua HÄÄ-JA JUHLAMESSUILLE. Aivan ihania kauniita nuoria naisia! Lizeten sekä kampaus, että meikki ovat ystäväni Sanna Perälän käsialaa. Todella kaunista jälkeä! Henkilökohtaisesti tykkään todella paljon luonnollisista "lookeista". Siksipä Lizeten koko "look" miellytti erityisesti. Upea! 

Vilmalle Sanna teki kevyen "keijumaisen" meikin, siitäkin tykkäsin, olenhan itsekin "wanna be" menninkäinen. Niin, tarkoitan, että pidän pehmeistä maanläheisistä heleistä meikeistä ja kevyestä tyylistä. Vilman kampauksen teki Maibi PARTURI-KAMPAAMO NISKAVILLASTA Laihialta. Villit kiharat olivat tehty Micro Stick-kihartimella, aivan supermakeet! Melkein haluaisin kokeilla!

Siitä, kun viimeksi olen häämessuilla käynyt, on vuosia. Aihe ei luonnollisestikaan ole minulle ajankohtainen, mutta voi taivas, miten nautin katsella taitavien ihmisten käden jälkeä ja upeita malleja. Mietin, kuinka taitavia he ovat. Poseeraaminen minulle on lähestulkoon, kuin myrkkyä, hehe. Nostan erityisesti hattua alusvaatemalleille! Näytös oli tyylikäs ja totta se sitä on, kun KATRIINA KOSKINIEMI-VÄISÄNEN on asialla. 

Takana on loistava päivä. Näytöksen jälkeen kävimme Sanniksen kanssa syömässä. Ihana ottaa rennosti ja jutella luottoystävän kanssa. Nyt on ladattava akut tulevaa viikkoa varten. Luvassa on monta iltavuoroa hoitsuna. Vaihdan siis kameran ja mekon tennareihin ja kumihanskoihin. 

Pian, hyvin pian, kerron teille uusista suunnitelmista, joita minulla ja miehelläni on. Tulemme tekemään yhdessä jotakin superjännää ja hauskaa, josta sinäkin saatat hyötyä. Sen verran kerron, että aihe on tietenkin kuntoilu. Nyt toivotan mukavaa Sunnuntai-iltaa ja tulevaa viikkoa! 

/Sen verran vielä, että Löytö-blogini FB-sivu on nykyään hyvin aktiivinen. Jaan sinne materiaalia, joka ei blogin puolelle tule. Sivu löytyy TÄÄLTÄ! Myös Instagram tilimme päivittyvät usein. Omani löytyy nimellä "Ekojohanna" TÄÄLTÄ ja minun ja mieheni yhteinen "Jani Ja Jo" TÄÄLTÄ!/

Ihan pakko soittaa lopuksi upea rakkauslaulu! Ole hyvä, "Say It Again"!


Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne