Henkilökohtaista: Miniloma oman kotikaupungin hotellissa+ juttua parisuhteesta ja lapsista

17. maaliskuuta 2017

Royal vaasan Kurtenia-huone

royal sokos hotelli vaasa

hotellihuone vaasan keskustassa

Hotelli vaasan keskustassa

kuvakollaasi hotellista

hotellin kattokruunu

pariskunta


Olemme olleet mieheni kanssa naimisissa 15-vuotta. Kuten ehkä tiedät meillä on paljon lapsia. Kun on monta pientä lasta jää parisuhde usein hiukan huonolle huomiolle. Meille kävi valitettavasti niin! Aina oli vauvoja, taaperoita ja sen mukaista menoa. Päivääkään en silti menneitä vuosia kadu. Jälkiviisaana voisin kuitenkin todeta, että olisi kannattanut tehdä joskus juttuja vain miehen kanssa. Tavallaan keitin oman soppani, koska olin se kieltäytyjä. Jollain lailla olen omistanut viimeiset 14-vuotta kokolailla lapsilleni. Muistan kuinka mies usein ehdotti, että menisimme syömään ja tekisimme jotakin yhdessä, harvoin suostuin. 

Nyt unohdetaan kuitenkin menneet ja eletään tässä ja nyt! Vaikean vaiheen jälkeen on koittanut uusi aika, meidän aika. Lapset ovat kasvaneet ja pärjäävät välillä hyvin ilman minua. Tämä tuntuu välillä oudolta. Vuosia on kulunut vellipullojen, kärryjen ja lasten kamojen kanssa. Yhtäkkiä tilanteet muuttuvat and "I like it". Koska olen vauvafriikki ja suurperheen kannattaja luulin, että tilanne kun lapset kasvavat, olisi minulle vaikea. Ei ole! Luonto hoitaa näköjään tehtävänsä. Krooninen vauvakuume on kadonnut kuin tuhka tuuleen. Nautimme mieheni kanssa uudesta vaiheesta ja olemme saaneet aikaa myös toisillemme. 

Muutama viikko sitten, kun raskas aika alkasi olemaan takana päin, vietimme miniloman Vaasan keskustassa. Saimme tutustua Royal Vaasan TEEMAHUONEESEEN KURTENIA. Huone oli nätti ja tyylikäs. Oli kiva katsella parvekkeelta Vaasan menoa. Otimme superrennosti. Perjantai-iltapäivänä treenasimme vaihteen vuoksi ROYALIN EASYFITILLÄ, jonka jälkeen kävimme uimassa hotellin yläkerran sauna- ja uima-allasosastolla. Valitettavasti siellä otetut kuvat olivat lievästi ilmaistuna "hiukan heilahtaneita" hehe. Hotellin allasosasto on parhaillaan remontissa ja luvassa on kuulemma upeaa! Itseasiassa käymme korkkaamassa uuden allasosaston heti, kun remontti on valmis. 

Miniloma jäi mieleen. Pelkästään majoittuminen oman kotikaupungin hotellissa on erittäin virkistävä kokemus. Se, että saa olla yhdessä ilman häiriötä ja nukkua isossa pehmeässä sängyssä. Vuoden alusta olemme tehneet mieheni kanssa paljon yhdessä. Tilanteet ovat muuttuneet ja olo sen mukana. Olen edelleenkin iloinen päätöksestämme alkaa treenaamaan yhdessä mieheni kanssa. Ihan parasta, vaikka jollain kerroilla olen "ehkä" hiukan niskoitellut vastaan. Hehe! Kiitos Sokos Hotelli Royalille kivasta viikonlopusta! Peukku heille ja mukavaa viikonloppua teille!

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne