Makuuhuone, paras huone + muutama mukava instakuva

1. maaliskuuta 2017

minimalistinen makuuhuone

kuvakollaasi

Iltaa! Keskiviikko ja fiilis on ihanan pirteä. Mies viettää hiihtolomaa, samoin kuin lapset. Kaksi neljästä lapsesta on flunssassa, joka syö hiukan lomafiiliksiä. Itse nautin arkivapaista. Tänään otettiin rennosti. Mies teki proteiinikeksejä ja minä hain ANEMONESTA nipun Eucalyptusta. Makuuhuone on paras huone. Tykkään meidän makkarista todella paljon. Siirsin viime viikolla lähestulkoon kaiken tavaran ulos kyseisestä huoneesta. Haluan makuuhuoneen olevan minimalistinen ja pölytön. Kello on puoli kahdeksan ja on aika lähteä salille. Ihana, kun inspiraatio ja normaali vireystaso ovat palanneet. Tuntuu kivalta! Mukavaa Keskiviikkoiltaa! 

/Syötiin muuten mieheni kanssa puoliksi laskiaispulla. FAZERKAHVILAN laskiaispulla oli kaunein näkemäni. Se ei ollut iso ja levähtänyt vaan ryhdikäs ja tyylikäs...hehe. Kollaasin kuvat INSTAGRAMMISTANI, klik! Tervetuloa seuraamaan laiffiani sitäkin kautta!/

4 kommenttia

 1. Pölytön on hyvä sana makkariin. Mä haluaisin oikein kasan tyynyjä makkariin, olen sitä yrittänyt värkkäillä. Mutta nyt sitten olisi toiveissa vielä pellavaisia tyynynpäällisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja makkari on monesti just tekstiilien takiakkin vaikea pitää pölyttömänä ....Terkkuja Aikulle <3

   Poista
 2. Kaunis ja upean harmooninen makkari. Rauhanpaikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itekin :) Terkkuja Ladylle <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne