Ruoka jolla vyötäröni kapenee + malttamattomuutta ja sekalaisia sepustuksia

19. maaliskuuta 2017

terveellinen ruoka-annos

vaalean punaisia tulppaaneja

Hyvää iltaa! Hei, mun vyötärö on todellakin kaventunut 10 cm viimeisen puolen vuoden sisällä. Monet ovat kysyneet minulta kuuristani. Millä onnistun? Yleensä vastaan tuohon, että syön samalla tavalla, kuin mieheni Jani. Itseasiassa kuurista ei voida puhua, koska syömme todella hyvin ja melko rennosti. Avain on kuitenkin se, että makaronit ja perunat ovat vaihtuneet vihanneksiin ja pataattiin  jo kauan sitten. pääasialliset ruokamme ovat kana, kala, liha, pataatti, vihannekset ja salaatti. Mieheni Jani on "the kokki". Hän suunnittelee ja valmistaa ruuan, koska itse olen totaalinen tumpelo keittiöhommissa.

Tällä hetkellä olen niin malttamaton, sillä meillä on Janin kanssa tekeillä jotakin todella hauskaa. Odotamme parhaillaan tekniikkaa, jotta pääsemme toteuttamaan uutta. Sen verran voin kertoa, että homma liittyy eloomme, kuntoiluun ja siihen, kuinka minun kaltainen "anttiurheilija" on päässyt kiinni treeniin ja parempiin elämän tapoihin. Siltä se todellakin tuntuu, että olen päässyt kiinni. Kolme kuukautta kuntosalitreeniä tulee pian täyteen ja terveellistä ruokaa olen syönyt jo reilut puolivuotta. Tulemme tekemään Janin kanssa uutta! Luvassa on reseptejä ja vinkkejä ravintoon liittyen. Kerromme myös yhteisistä kuntosalitreeneistämme ja siitä miten kaikki tämä sovitetaan suuren perheen arkeen.  Jo nyt voit ryhtyä seuraamaan Instagram-tiliämme JANI AND JO TÄÄLLÄ! Sitä kautta pysyt kärryillä siitä, mitä on tapahtumassa. Itse astun jälleen todellakin mukavuusalueeni ulkopuolelle, mutta sen sanotaan tuovan hyvää tullessaan. 

Muuten Sunnuntai on kulunut erittäin rennosti, kotoilua ja lasten kanssa siivoamista. Uusi viikko alkaa ja minulla on vielä ruhtinaalliset kolme päivää vapaata. Nautin! Hei muuten, kiitän jokaista lukijaani joka moikkaa minua "in real life"  ja kertoo lukevansa Löytöä. Aina silloin tällöin joku pysähtyy juttelemaan. Se on aivan parasta! Silloin tiedän, että ruutujen takana on edelleen ihmisiä, jotka tykkäävät seurata puuhiani. Haluan, että blogini koskettaa ja tarjoaa elämyksiä ja tunteita. En missään tapauksessa suostu kirjoittamaan asioista, kuin kone. Haluan jakaa ja avata elämääni. Miksi? Siksi, että voisin inspiroida ja luoda hyviä fiiliksiä kanssaihmisille. Nyt mukavaa Sunnuntai-iltaa sinulle siellä! 

4 kommenttia

 1. Katsoin pikaisesti että onpas sulla karvaiset käsivarret!!! Hehe! Hienoa kuulla teidän yhteisestä projektista. Täällä yksi neljän lapsen äiti yrittää saada miehen innostumaan yhteisistä urheiluprojekteista....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, joo vähä kasvanu karvat :D hahahhaa....Voi toivottavasti saat innostumaan! Se on niin kiva kun voi tehä yhes ja saa kaksi kärpästä yhel iskulla....yhteistä aikaa ja terveyttä <3 Terkkuja Nonnalle <3

   Poista
 2. Hei jee, mahtavaa, 10cm! Ja vielä sali-innostus! Olisinpa iloinen, jos itsekin kykenisin samaan :) Jään innolla odottamaan lisää projektistanne..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! No ties vaikka innostuisit, kun aletaan inspaan <3 :) Terkkuja!

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne