Tuoreita sisustuksellisia yksityiskohtia + hyvä olo ja terveellinen time out!

2. maaliskuuta 2017

keramiikkakulho

kirpparilöytöjä

peilikuva

green home book

eukalyptuskimppu

Nyt on hyvä olo! Aamupäivällä meillä kuvattiin erästä juttua. Tällä kertaa myös mieheni osallistui mikä teki hommasta hauskaa. Heräsimme aikaisin ja siivosimme yhdessä. Kuvaushommien jälkeen on aina hetken siistiä. Käytin tilanteen hyväkseni ja otin muutamia tuoreita kuvia sisustuksellisista yksityiskohdista. Kaikki kuvissa näkyvät esineet ovat kirppislöytöjäni, lemppareita. Soittokello toisessa kuvassa naurattaa itseänikin. Hehe, tilaan sillä aamukahvin, no ei vaan...tämä oli vitsi. Kello on vain niin söötti, että ansaitsee paikkansa. Joskus olen käyttänyt sitä lasten kokoon kutsumisessa, toimii. Makuuhuoneen seinää koristaa tuuhea eukalyptuskimppu, jonka hain ANEMONESTA. Tuoksu on aivan ihana! Kuvissa näkyy myös GREEN HOME BOOK, tuo upea viherkasvikirja. Meidänkin makuuhuone on kuvattu siihen, samoin Kiinanruusuni. Kivoja muistoja, jotka säilyvät paksujen kauniiden kansien sisällä. Kansien sisältä löydät myös viherkasvien hoito-ohjeita. Suosittelen!

Hyvästä olosta vielä sen verran, että kuten jo viimeksi mainitsin, on ihana kun voimat palautuvat. Olen saanut hyvän etäisyyden myös sisustus- ja blogi-asioihin. Kun on väsynyt ja joutuu ottamaan "time outin" tapahtuu hyviä asioita. Elämän arvot loksahtavat kohdilleen ja se mikä oikeasti on tärkeää korostuu. Kaikki näyttää nyt hyvin erilaiselta, kun puoli vuotta sitten. Kuntoilu ja virkistynyt suhde tuovat voimaa. Vähentynyt nettiaika vapauttaa tunteja oikeaan elämään ja oleskeluun. 

Mitä vielä? Huomenna tai sitten kun siltä tuntuu, kerron teille melko hauskaa stooria hörhöistä, jotka tilasivat itselleen uudet kumiset "vihkisormukset". Jos mielenkiintosi heräsi tsekkaa mun ja mieheni yhteinen JANI AND JO INSTATILI täällä!

/Eukalyptuskimppu saatu/

4 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Tuon eukalyptus-kimpun voisin kokeilla minäkin roikkumaan! Mukavaa viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nonna♡ Juu, ja säulyy pitkään vaikka toki kuivuu hiukan 🙂 Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Niin kivoja löytöjä, ja kauniita kuvia jälleen :) Iloa ja aurinkoa arkeesi <3
  Eija

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne