Uusi ekologinen kauneushoitola Vaasan keskustassa + juttua ihosta

13. maaliskuuta 2017

valkoinen kukka

essen tuotteet

ekologinen kauneushoitola Vaasa

| Yhteistyössä KIKAS |

Mukavaa Maanantaita! Aurinko paistaa täydeltä terältä ja fiilis on sen mukainen. Uusi viikko, uudet kujeet! Olen tehnyt blogini puitteissa jo pitkään yhteistyötä ekokauneushoitola Kikasin kanssa. Aluksi Kikas sijaitsi pelkästään Raippaluodossa, mutta muutti myöhemmin Wasa Sports Clubin tiloihin. Viime viikolla Kikas avasi uuden ekologisen kauneushoitolan Vaasan keskustaan, Wasaborgin oranssiin taloon Vaasanpuistikkolla. Kävin tutustumassa uusiin valoisiin ja raikkaisiin tiloihin. Luvassa on uusia hoitoja vanhojen lisäksi. Yksi uutuuksista on duo-hieronnat. Hoitolassa  on huone, jossa tehdään muun muassa "Hot Stone" hierontoja kahdelle yhtäaikaa. Työtä paikassa tekee nykyään kaksi. Palvelut ovat siis laajentuneet valtavasti. Tuotteet joita hoidoissa käytetään ovat ekologisia. Myös probioottinen sarja ESSE on mukana valikoimissa. Ajat ovat nykyään helposti varattavissa netin kautta. 

Toimin viime viikolla koekanina ja taisin olla ensimmäinen, jolle Essen probioottinen kasvohoito tehtiin uuden karhealla pedillä, joka ei todellakaan ollut karhea...hehe. Marikan tekemät hoidot ovat aivan mahtavia. Ne eivät ole kevyttä hätäsesti tehtyä hivelyä vaan huolellisia hoitoja kunnon hieronnoilla. Kasvohoidon aikana hierotaan kasvot, dekolteen alue, hartiat ja jopa hiuspohja. Täydellistä! Olo on jälkeenpäin todella rentoutunut ja iho kuulas. 

Käy tutustumassa, jos ekologista kasvohoitoa olet vailla! Huomenna 14. maaliskuuta hoitola on avoinna koko illan 17-21. Kikas järjestää ESSE SKINCARE WORK SHOPIN ja paikalla on Essen ihonhoidon ammattilaisia. Illan aikana saat kokeilla kyseisen tuotesarjan probioottisia aineita. Käytän Essen tuotteita itse ja olen ollut niihin erittäin tyytyväinen. Oma ihoni on tällä hetkellä hyvässä kunnossa. Stressi ja väsymys kuritti koko olemustani viime vuoden loppulla. Uupumus näkyi ja tuntui. Onneksi pahin on takana ja sen huomaa jo myös ihossani sekä fyysisessä olemuksessa.

Mukavaa tätä viikkoa sinulle armas lukijani! Puss och kram!

/Tässä alla hyvä video, joka havainnollistaa probioottien hyödyn myös ihonhoidossa/


Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne