Henkilökohtaista: Kuulumisia, kuntoilua ja pari tyyli-ikoniani

3. huhtikuuta 2017

Instagram kuvakollaasi

Hyvää huomenta! On Maanantai, päivä jota haukutaan ja pidetään ikävänä, viikonpäivistä se kiusatuin. Itselleni Maanantait ovat usein hyviä lukuunottamatta aamuväsyä. Viikonloppu oli rentouttava! Vapaata oleilua perheen kanssa ja salitreeniä. Me rakastetaan lojua sängyllä varpaita katsellen, hehe. Perjantai-iltana tehtiin lasten kanssa tacoja ja katsottiin elokuvia. Lauantaina ja Sunnuntaina käytiin Janin kanssa tekemässä vatsa- ja jalkatreenit. Vieläkään en voi uskoa, että kuntoilusta on tulossa osa elämääni, mun elämääni, "sohvaperunan". Kolme kuukautta on kulunut kuntoilun aloittamisesta ja huomaan, että asiasta on tulossa rutiini. Olo on virkeämpi kuin koskaan ja kunto on noussut kohisemalla.

Minulla on uusi kevättakki, kukallinen "bomber". Se on aivan ihana! Tuli mieleeni kertoa sinulle kaksi tyyli/muotibloggaajaa, joita seuraan mielelläni. Bongaan usein mukavia juttuja heidän Instagram-tileiltään. Ensimmäinen heistä on SARA. Tykkään hänen tyylistään ja kuvistaan todella paljon. Monet inspikset olen saanut hänen kuviensa kautta. Toinen heistä on SANDRAEMILIAH, Vaasan tyttöjä. Sandran vihjeiden perusteella löysin kuvan Object merkkisen BOMBERIN, joka on tällä hetkellä hyvässä alennuksessa. On hienoa, kun ihmiset jaksavat inspata kuvien muodossa. Muoti/tyyliasiat ovat minulle usein hiukan hankalia. Sisustaminen on helpompaa! 

Nyt pyykki kutsuu! Tämä viikko kuluu töissä, kuusi iltavuoroa, saatan siis olla hiukan poissaoleva. Olo on silti energinen! On ihana, kun kroppa ja mieli jaksaa arkea. Rohkaisen sinuakin kokeilemaan netissä hengailun vähentämistä ja lisäämään liikuntaa sekä rentoilua kotosalla. Tällainen tekee olemuksellesi ihmeitä! 

/Kuvat Instoista: JANI & JO ja EKOJOHANNA /

2 kommenttia

  1. Hyvä,kun vinkkasit noista bloggareista.Itse välillä tuskailen,että mitä kaapista laittais päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, mulla itellä on aina ollu hankalaa tyylini ja vaatteiden kanssa. Jotenkin aina vaan hankkii samaa, vaikka haluais vaihtelua ja uuttakin välillä :)

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne