Henkilökohtaista: Se ihana tunne, kun oppii antamaan itsellensä armoa! Pitkä tarina ystävyydestä ja omista kokemuksista

26. huhtikuuta 2017

Instagram kuvakollaasi

Hyvää päivää! Oi se ihana tunne, kun oppii antamaan itsellensä armoa! Itsensä loppuun kuluttaminen sai minussa aikaan hyviä asioita. Opin antamaan itselleni armoa ja löysäämään vaatimuksia omia tekemisiäni kohtaan. Toki olen ollut rento aiemminkin ja osannut silloin tällöin armahtaa itseni, mutta pääsääntöisesti olen vaatinut itseltäni täydellisiä suorituksia ja osallistumista kaikkeen. 

Eilen sain vieraakseni ihanan ystäväni SUSANNEN. On uskomatonta, miten ihminen jonka olet tuntenut vasta kolme vuotta, voi tuntua niin lämpimältä ja luotettavalta ystävältä. Ihana, kun voi puhua jonkun kanssa kaikesta, ja tarkoitan todellakin kaikesta. Eilistä edeltänyt ilta kului salilla ja kämppä oli kaaoksen vallassa. En jaksanut siivota, jätin kaiken aamuun. Jätin lopulta lähestulkoon koko siivouksen ja täytin vain tiskikoneen. Ihana huomata, että oma asenteeni on muuttunut. Kaiken ei ole pakko olla tiptop! Tämä asenne ilmenee elämässäni muutenkin. Valitsen nykyään sohvan ja lasten kanssa hengailun usein ennen arjen puuhia ja sisustamista. 

Ennen taistelin jatkuvasti sotkua vastaan. Mielessäni oli aina miljoona asiaa, jotka minun PITI tehdä. Huomasin rankan syksyn jälkeen, että elämän loppupeleissä siivolla, sisustamisella, vaatteilla ynnä muulla materialla ei ole juuri mitään merkitystä. Toki olen aina ymmärtänyt tuon, mutta vaikeiden aikojen jälkeen asia konkretisoitui. Toki me juttelimme Sussannen kanssa eilen paljon myös sisustamisesta, koska se on meille molemmille sydämen asia. Siirsimme hiukan kasveja ja keksimme uusia juttuja tänne meille. Muistelin viime syksyä ja sitä, kuinka jopa tuo itselleni rakas harrastus, menetti hetkeksi merkityksensä. En jaksanut! Nyt, kun kroppa on levännyt ja mieli kirkas, alkaa myös sisustamisen ilo palaamaan. On mahtava tuntea, kun asiat alkavat jälleen kiinnostamaan, ne tavalliset arkiset asiat. 

Kuntoilu jatkuu! Olemme tehneet salitreenejä Janin kanssa pian 4 kuukautta. Siinäkin hommassa olen antanut itselleni armoa. On okei jättää jotakin välistä, ei ole pakko suorittaa! 45-vuotias vartalo ei ole samalla tasolla 25-vuotiaan vartalon kanssa. Ostin itselleni Niken-sortsit ja päätin paljastaa jalkani...45-vuoden villityskö? Ehkä, ehkä ei. Mukavaa tätä viikkoa! 

| Kuvat: EKOJOHANNA AT INSTAGRAM! Ystäväni Sussien Insta löytyy TÄÄLTÄ! Suosittelen tsekkaamaan. Susanne on erittäin taitava sisustaja. Hänen sisustuksen kädenjälkensä on nähtävissä kahvila SWEET VAASASSA, klik! |


Ai niin! Olen armollinen nykyään myös blogini kuvien suhteen. Päädyn julkaisemaan hiukan huonompiakin otoksia ja bloggaan paljon Instagram-kuvillani. Totesin jossain vaiheessa, että haluan kertoa juttujani, vaikka aika ja jaksaminen ei aina riitä kameroiden virittelyyn. 

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne