Henkilökohtaista: tiedätkö tunteen? + Treenijuttuja ja minäkö muka viiden vuoden kuluttua 50-vuotta??

12. huhtikuuta 2017


Hyvää päivää! Täällä ollaan ja hyvällä tuulella! Tiedätkö sen tunteen, kun sinulla on kivoja asioita joista haluaisit kertoa, mutta et ehdi sitä tekemään? Ai en ehdi? En, koska otan tällä hetkellä niin rennosti, että minulla on kiire ottaa rennosti. Haha, hauskan kuuloista. Ennen vanhaa väänsin tänne, vaikka oli kiire, pää kainalossa. Rakastan tätä parannustani! On ihana olla vapaa ja tehdä asioita silloin, kun niiden tekemiseen löytyy parhain fiilis ja inspiraatio. 

Odottelen parhaillaan, jotta saisin kunnollisen kuvan vartalostani. Harmittaa suunnattomasti etten kuvannut itseäni jo tämän kuntokuurin alussa, viime vuoden lopulla, mittojakin otin vasta hiljattain. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä kehitys alusta alkaen. Treeniksellä käydään ahkerasti. Välillä into on pinkeänä, välillä vähemmen pinkeänä, mutta kuntoilu jatkuu. Takana on reilut kolme kuukautta uutta elämää! Edelleenkään en kadu! Voin vain suositella!

JANI & JO INSTA klik klik ottaa tuulta purjeisiinsa. Videoklippejä syntyy! Kunnon kamera ja mikrofoni ovat jo valmiudessa ja tarkoitus olisi saada pian aikaiseksi mukavaa videomatskua treeneistä, terveellisestä ruuasta, kokkailuista ja vaikka mistä. Janin ja Jo Facebook-sivu löytyy jo TÄÄLTÄ. Sinne päivitämme jo nyt uutuuksia ja aikoinaan myös lisätietoa sivuistamme.

Ai niin, pääsiäinenkin tulee. Itse fanitan minimalistina yksinkertaista pääsiäistä. Koristeet ovat vähäiset. Tämän pääsiäisen paras koriste on paperimassasta tehty pääsiäismuna. Kiitän siitä mieheni oppilasta, joka teki pääsiäismunan meille sekä kouluavustajaa hienosta ideasta. Aivan upea! En olisi ehtinyt askartelemaan itse, koska minulla on niin kiire rentoilla haha! 

Ja, apua! Täytin 9. päivä 45-vuotta. Uskomatonta! Minäkö muka viiden vuoden kuluttua 50???

Mukavaa pääsiäisviikkoa! 

2 kommenttia

  1. Tulen vuoden jäljessä ja ihmettelen samaa. Mihin aika on mennyt? Mutta nuoremmaksi ei enää tulla, nyt ollaan nuorimmillamme, jokainen tahollaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D kyllä....aika spooky ;) Hyvää pääsiäistä Terhille! <3

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne