Juhlia: 40-vuotias mies, vappu ja Happoradion keikka

30. huhtikuuta 2017

Kuvakollaasi juhlista

tunnelmallinen sisustuskuva

Tänään väsyttää, mutta hyvällä tavalla. Eilen juhlittiin rakasta miestäni, kun hän täytti 40-vuotta. Valmistelimme Juditin kanssa juhlia jo Perjantaina. Ostimme ANEMONESTA kukkia ja kävimme BR:ssä täyttämässä numerofoliopallot. Tilasin pallot muuten netin kautta. Hiukan pelotti, ehtisivätkö ne perille ennen Perjantaita. Ehtivät! CONFETISSA on siis nopea toimitus, vain 1- 2 päivää. 

Mieheni juhlissa paikalla oli vain lähipiiri. Pienet, mutta erittäin tunnelmalliset juhlat. Rento meininki, kuten meidän bileissä aina. Vieraat lähtivät seitsemän aikaa illalla ja toimitimme lapset yökylään mummolle ja ukille. Ilta huipentui HAPPORADION keikkaan WSAREENALLA. On kulunut vuosia siitä, kun viimeksi kävimme jonkun bändin keikalla kahdestaan mieheni kanssa. Ilta jää mieleen! Meillä oli niin kivaa! Keikalla oli myös meille tuttuja ihmisiä ja meininki oli hulvattoman hauska. Enpä muista milloin viimeksi olen nauranut niin paljon, kun eilen.  

Tänään on väsy, sillä tulimme kotiin vasta puoli kolmen aikaa yöllä. En ole tottunut. Jätimme salitreenit tämän päivän osalta tekemättä. Nyt levätään, mutta huomenna juhlat jatkuvat. Mieheni isä ja veljeni tytär viettävät syntymäpäiviään huomenna. Vappukin on eli juhlia riittää. Hauskaa vappua sinulle! Hali ja "zingzing"!

| Muutamia sisustuksellisia kuviakin on jälleen tullut otettua. INSTAGRAMMINI LAULAA, klik klik klikketi klik! Haaveilen tekeväni kaikenlaista sisustukseen liittyvää tulevalla viikolla. Nautin nimittäin vapaa-putkesta. Eikö olekin muuten söötti tämä meidän VIIDES VAUVA, klik klik kliketi klik! Hehe! |

4 kommenttia

  1. Aikuisten synttärijuhlat ovat aina hauskoja.Viimekesänä oltiin veljeni 50-v juhlilla upeassa vuokratussa tilassa,jossa oli savusaunaa,lampi uintia varten,pitopalvelun tarjoilut illasta aamuun ja nyt vasta tyttöjen tädin juhlissa.Siellä oli bändi soittamassa.Hyvää vapun jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että pääsitte vaihtamaan vähän vapaalle! Niin tärkeää! Ja lapset varmasti ihan tyytyväisenä yökylässä. Ootte ihania <3

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne