Päivetystä iholle! + juttua valohoitolaitteesta

20. huhtikuuta 2017

kuvakollaasi

| Yhteistyössä SUNSTATION |

YLLÄTYS! Jo toinen postaus tälle päivälle. Jotenkin aiheet sopivat niin hyvin yhteen, että päätin julkaista postauksen ihosta ja päivetyksestä heti tuoreeltaan. 

| Ensinnäkin: Haluan heti alkuun muistuttaa solariumin/valohoitolaitteen vaaroista. Älä koskaan polta ihoasi tai käy solariumissa liikaa. Liiallinen itsensä grillaaminen niin auringossa, kuin solariumlaitteessa vanhentaa ihoa ennenaikaisesti ja altistaa ihosyövälle. Solarium ei myöskään ole alaikäisten laite! Malttia ja maalaisjärkeä! |

Itse olen käynyt solariumissa 5-7 kertaa keväisin. Ihoni on on vaalea ja se palaa herkästi. Solariumissa käynti auttaa tässä asiassa ja ihoni saa hiukan pohjaa ennen kevään ja alkukesän voimakkaita paisteita. 

SUNSTATIONILLA Kauppapuistikolla on tosin hiukan erilainen laite. Se on valohoitolaite, joka myös ruskettaa. Hiukan siis kuten sairaalan laite, jota käytetään ihosairauksien kuten psoriasisen hoidossa, mutta miedompana versiona. Tutustuin laitteeseen jo kauan sitten ja totesin sen hyväksi. Minulla on hiukan atooppinen iho jalkojen alueelta ja tämä hoito on ollut hyvästä myös siihen. Tämän kevään kerrat ovat käytetyt ja iho on sopivasti päivettynyt. Totesin tänään, että kevyttä päivetystä on erittäin vaikea vangita kuviin. Jos näkisit minut livenä huomaisit selkeän eron entiseen. Valohoitolaite poikeaa myös siten, että hoidon aika on paljon lyhyempi, kuin tavallisessa solariumlaitteessa. Maksimissaan hoitoa voi ottaa 8 minuuttia kerralla. Itse olen ottanut vain neljä minuuttia per kerta. Sunstationilla on laite, jolla voidaan tarkistaa ihon laatu ja määritellä juuri oikea aika ihollesi. Minulle laite suositteli juurikin 3-4 minuuttia kerrallaan ja näin myös otin. Todella merkittävä ja helpottava asia on myös se, että Sunstationilta saa "valokortin" jolla pääsee hoitoon myös liikkeen ollessa suljettuna. Todella näppärää! 

Valohoitohetkeni ovat olleet ihania myös surkeiden säiden takia. Kevät on kylmää ja sateista aikaa. On ihana saada valoa ja maata hetki lämmössä. Se rentouttaa! Viime syksyn väsymyksen jälkeen itsestään huolehtiminen on saanut aivan uudet ulottuvuudet. On tärkeä rentoutua ja hoitaa itseään. Sen olen oppinut! Mukavaa Torstai-iltaa! 

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne