Hyvin henkilökohtaista: Aika on aalto...

29. toukokuuta 2017


meren aallokko


"Aika on aalto... se huolehtii et puhtaiksi pöydät jää, vääjämätön sen voima ja suuntansa mut pidä pinnalla pää. Aika on aalto se puhdistaa...hävittää väärät puut, vääjämätön sen virta ja suuntansa mut pidä pinnalla pää" 

-Aki Tykki-

Joskus laulujen sanoitukset ovat loistavia ja niin puhuttelevia. Jos joskus olet kuunnellut tarkasti HAPPORADION kappaleita ja niiden sanoja, tiedät, että ne ovat juuri sellaisia. Joskus sanat kolahtavat, loksahtavat kuulijan elämässä juuri oikeille kohdilleen. 

Aika on aalto, se puhdistaa ja pyyhkäisee pois vääriä asioita ja ajatuksia. Odotan sitä. Vaikeat ajat ovat hitaasti takanapäin, mutta on monia mutkikkaita asioita ja tunteita. Niiden suhteen odotan ajan aaltoa. Odotan sitä hervottoman isoa aaltoa, joka vie mennessään vaikeita asioita ja niihin liittyviä tunteiden myrskyjä. Aalto on voimakas ja raikas. Sen voima on todellakin vääjäämätön. Odotan sitä. 

On jo paljon hyviä hetkiä, on aamukastetta ja toivoa. Aika on todellakin voimakas tekijä. Se kuluu ja muuttaa. Se kulkee eikä sen kulkua ei voi estää, ei hyvässä eikä pahassa. On vain elettävä ja pidettävä pää pinnalla...on odotettava nauttien kauniista hetkistä, joita elämä on täynnä. On iholle takertuva aamukaste ja kauniit taivaan rannat...
/Happoradiolle ja Aki Tykille superkiitos upeasta musiikista ja hienoista sanoista!/

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne