Ai mitäkö kuuluu? Uutisia sisustusrintamalta ja syväluotaavaa juttua blogimaailmasta ja elämästä

12. kesäkuuta 2017

sisustusaiheinen Kuvakollaasi

Päivällä jaoin postin ilman tekstiä. Sitä edellisestä postauksestani kului kaksi viikkoa. Se taitaakin olla pisin väli ikinä. Nyt ollaan täällä. Mitä kuuluu? Pelkkää hyvää. Elämä on mukavalla mallilla. Perhe saa aikaa runsain mitoin ja olemme tehneet yhdessä paljon. Kesälomat alkoi, mikä tarkoittaa sitä, että saan pitää opemieheni kotona, samoin lapset. Tämä on melkoista luksusta.

JOKO:TI sai mukavan sisustustyön, kun kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli SOKOS ROYAL VAASA pestasi minut sisustamaan lasten leikkitilan. Suunnitelmat ovat jo suhteellisen valmiit päässäni, nyt vain paperille. Rakastan tätä tunnetta, joka minulla on, inspiraatio! Se oli liian pitkään poissa, ehdin jo ikävöimään. Kotonakin on sisustusrintamalla tapahtunut vaikka mitä. Tavaraa on jälleen karsittu! 

Kuvissa [alhaalla keskellä] näkyvä teinin huone alkaa muodostumaan. Listahommat ovat jäljellä, valitettavasti. Tuosta huoneesta on lähitulevaisuudessa luvassa lisää postia. Parhaillaan etsin myös täydellistä vihreää meidän makuuhuoneeseen. Terassi on öljytty tummaksi. Siitä ei tullut aivan musta, koska pohja oli muutama vuosi sitten käsitelty vaalealla. Uhmasin valtavirtaa ja ostin öljyämiseen TEKNOKSEN WOODEX TERASSIÖLJYÄ sävyssä "Piki". Haha, luit muuten oikein..."vaaleaksi muutama vuosi sitten". Olemme olleet superlaiskoja ja terassi parka on saanut kärsiä. Täksi kesäksi virittelen miehelleni kesäkeittiön. Tuunaan muutaman FACEBOOKIN ROSKALAVA RYHMÄSTÄ saamani mööbelin. Kaktukset muuttivat jo terassille. Ikeallekin pitäisi käydä, mutta odotan tilipäivään. 

Elämästä yleensä. Viime kuukausien aikana olo on helpottunut entisestään. Asiat ovat oikeassa tärkeysjärjestyksessä. Silmiini osui tänään ihanan Jennin INSTAGRAM JAKO. Blogimaailma on melko pinnallinen ja osittain jopa kylmä. "Prassataan"kalliilla tavaroilla ja kilpaillaan siitä, kuka on suosituin. Aitous on välillä todella kaukana. Jennin aitous, kuten monien muiden ihanien blogiystävieni aitous tuntuu läpi. Yksi aito ja ihana bloggaaja on BAMBULA. Tuonkin naisen ihana aito luonne on aina ollut hyvin vahvasti aistittavissa. Se on kumma, kuinka tuo käy ilmi kuvista, käytöksestä ja teksteistä. Tämän päivän ruusut saa siis kaikki ihanat pehmeät, kiltit, aidot, vilpittömät ja rehelliset bloggaajat. Ne, jotka kertovat ja jakavat elämästään sekä kohtelevat toisia kunnioituksella ja nöyryydellä. 

Haluan itsekin pitää blogini pehmeänä ja henkilökohtaisena, vaikka aiheet usein käsittelevätkin sisustamista ja materiaa. Toivottavasti LÖYTÖ-blogi on ja pysyy aitona, raikkaana ja tuoreena. En tee, enkä ole koskaan tehnyt tätä rahan takia, vaan puhtaasti sydämeni inspiraatiosta elämän eri osa-alueita kohtaan.

Jaksoitko lukea?? Mukavaa iltaa sinulle siellä! 

|Hotellin leikkitilan sisustamisen vaiheita voit halutessasi seurata yritykseni INSTAGRAM-TILIN, klik kautta. Toki jaan tilillä muutakin sisustukseen liittyvää inspistä. Nyt on kesä! On aika järjestää, tuunata ja rempata! Ugah! |

6 kommenttia

 1. Ihan asiaa kirjoitat.Kyllähän se persoonallisuus on tärkeää sisustamisessa eikä aina kalliit hankinnat.

  VastaaPoista
 2. Kyllä se paistaa läpi, että elämä hymyilee. Ihanaa kesää teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ihanaa kesää sinne teille Nonna <3

   Poista
 3. Ihanaa, elämä kun hymyilee niin kaikki hymyilee :) Oma irtiottoni vakityöstä ja heittäytyminen omien kuvaushommien pariin on vaan tuonut iloa elämään vaikka tulot ovat epävarmat. Mutta niinhän se alussa on, mutta elämä tosiaan hymyilee senkin edestä :) Eikä kaiken tartte olla design ja kallista, pääasia, että on sitä omaa juttua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, juuri näin <3 Terkkuja Sirpalle <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne