Rantaa, rakkautta, löytöjä ja hyvää seuraa + sisustusinspis

19. kesäkuuta 2017

instagram kuvakollaasi

Hei! Mitä kuuluu? Tänne pelkkää hyvää. Päivät ovat kuluneet vapailla perheen kanssa, rantaa ja rakkautta. Perhe on paras! Siskoni Vantaalta kävi ja tulee huomenna uudelleen. Skoolattiin Perjantaina Burger Kingin "Oreosheikeillä". Eilen, ystäväni NETTA pakeni rempaa ja vietti meillä aikaa karvakorviensa kanssa. Minulla on siis ollut paljon hyvää seuraa! 

Tämä päivä on kulunut yritykseni JOKO:TI parissa. Töitä on tehty! Tilasin ROYAL VAASAN leikkitilaan lattian ja tapetit. Suunnitelmat etenevät hyvään tahtiin. Ahkera remppatiimi on päässyt vauhtiin ja vanhaa materiaalia  on jo purettu pois. Muutama klippi löytyy JOKO:TI INSTASTA, täältä! Iltapäivällä poikkesin uudessa raikkaassa kodissa Vaasan Hietalahdessa. Kävin vuoden alussa antamassa neuvojani kyseisen kodin materiaalivalintojen suhteen. Kuvia kodista löydät niinikään Instan kautta. Muutenkin toivotan sinut tervetulleeksi seuraamaan puuhiani Instagrammin kautta. Yritykseni tili päivittyy nyt hyvin aktiivisesti!

Löysin FB-kirppiksen kautta ison lasipullon. Se on kaunis kuin mikä.  Sisustusinspis on hyvin korkealla. Kotonakin hommat etenevät. Oma rakas "remppamieheni" listoitti tänään useamman huoneen. Tekokas päivä! Nyt akut lataukseen ja huomenna muututaan hoitsuksi! Mukavaa illan jatkoa!

[Tein huippulöydön Lidlissä. Siellä myydään kookosjäätelöä, joka on kookoksen kuoren sisällä. Aivan mielettömän kaunis jälkkärivinkki!]

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne