Henkilökohtaista: Hyvää päivää ja kirvesvartta sekä syväluotavaa pohdintaa selfiepeilin kautta ja mureaa lihaa

31. elokuuta 2017

instagram kuvakollaasi

Torstai! Paljon on mahtunut tähänkin päivään. Aamu kului hömppäillen. Lapset käyttäytyivät erittäin mallikkaasti ja fiilikset olivat mainiot. Arki, se on parasta aikaa! Koska minulla on tänään vapaapäivä ennen pitkää työputkea, ajattelin kirjoitella tänne muutaman rivin. Pohdin tänään naisen fiiliksiä. Pyydänkin, että jutun pohjaksi katsot "Instastoorini" TÄÄLLÄ, klik!. Niiden joukossa on tänään monenmoista höpötystä, mutta myös kaksi klippiä syväluotaavaa pohdintaa selfiepeilin kautta katsottuna. Naisen silmät, ne näkevät jollain tavoin väärin. Ne väärentävät helposti oman kuvasi. Muut näkevät sinut ilman vääristymiä, sinä näet helposti väärin. Minäkin! Aika-ajoin, kun katson itseäni, näen vikaa. Vartalo levenee naisen kriitisten silmien läpi katsottuna heti muutaman sentin. Vaatteet, jotka kuvastossa näyttävät toisen päällä niin hyvältä, näyttävät kriittisten naisten silmien läpi heti oudoilta. Se on kumma juttu!

Sen verran tosin valoitan omia ajatuksiani "minusta", että en onnekseni ole kuitenkaan kovin kriittiinen itseäni kohtaan. Minulla on hyvä itsetunto ja uskallan tehdä omia juttujani. Otan selfieitä ja puhun videoilla, vaikka oman äänen kuuleminen ei häävöistä ole. Tiedän kuitenkin, että maailmassa on lukuisia naisia ja miksei myös miehiä, jotka kärsivät tämän kaltaisista asioista, siitä kuinka he itsensä näkevät. 

Siksipä on hyvä muistuttaa, että me kelvataan. Kelvataan sellaisina, kuin olemme. Minäkin! Itseasiassa en edes tiedä miksi näitä tänään pohdin. Mutta hei, me kelvataan! 

Kello yksi kävin entisessä "Hullussa Pullossa" Vaasan keskustassa. Paikassa esiteltiin uudet Vaasaan rantautuvat ravintolat, yökerhot ja pubit. Minä en ravintoloista tiedä, koska olen kotona viihtyvä neljän lapsen äiti. Sen kuitenkin tiedän, että julkkiskokki STEFAN RICHTER grillasi niin mureaa lihaa, että sitä on pakko saada lisää, kun keskustaan avataan loppuvuodesta vaasalaisille uusi ravintola STEFANS STEAKHOUSE!

Hei, Insta on nyt aivan ykköspaikka minun kuulumisieni seurailuun. Siellä olen ja kerron monenlaisia arjen tarinoita. Tilini löytyy AT EKOJOHANNA, KLIK! Jos et vielä ole tutustunut Instan stooreihin, niin se kannattaa tehdä, jos suorat videoklipit kiinnostavat. Itse tykkään seurata ihmisten eloa ja tuota kautta se on todella helppoa! 

Mitäs vielä? Treeni kutsuu! On siis mentävä! Mukavaa Torstai-iltaa sinulle! Päivän avainajatukset: Sinä kelpaat, arki on parasta, naisen silmät vääristävät ja murea liha! Hehe, hei!

/Kuvissa on pieni peiliin katsoja. Hänellä ei vääristymiä ole! Hän näkee itsensä aina prinsessana!/

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne