Kuinka tämän aloittaisin...? Kuinka blogia kirjoitetaan?

21. elokuuta 2017

Lifestyle photo collace


Kuinka ihmeessä tätä blogia kirjoitetaan?? Olen pitänyt kahden kuukauden tauon. Tauon, jota en sen kummemmin suunnitellut. Se vain tuli, aivan itsestään! Elämä vaati sitä...Tauko oli pisin pian 8-vuotisella blogiurallani. Tuli kesä ja kärpäset. Nautin elämästä, miehestäni, lapsistani, rauhasta ja siitä ettei nettimaailma pitänyt minua enää koukussaan. Hetken harkitsin lopettavani, mutta annoin aikaa.

Edelleen rakastan uutta elämääni. Sitä parhaiten kuvaa rauha, elo, rakkaus ja vapaus. Vapaus tehdä tai olla tekemättä. Tunteet ovat hyvät ja kuntokin on kohentunut. Yhteinen saliharrastus mieheni kanssa on jatkunut. Aloitimme 5.1 tänä vuonna ja loppua ei näy. 

Entäs nyt sitten? Palaan ajassa taaksepäin ja blogini ensimmäisiin vuosiin. Se oli hiukan, kuin ensirakkautta. Tänään muistelen menneitä aikoja blogissani. Niin, tämä blogi pitää sisällään elämäni tärkeitä hetkiä...ja jopa lasten syntymiä. Tämäkin ihana tarina klik klik!! Rakkauttahan tämä on täynnä, mutta myös paljon pintaliitoa.

Tulevaisuus? Olen täällä! Pysyn täällä! Kirjoitan mitä haluan ja milloin haluan. En halua jakaa pelkkiä kalseita sisustuskuvia, asusteita, tavaroita...Haluan jakaa elämää, musiikkia ja tunnetiloja. Jutulleni päätteeksi sopii tämä Adelen upea kappale...vähä kuten kun me, minä ja blogini, oltiin nuoria vuonna 2009! 

/Elämääni voit mainiosti seurata myös Instagrammin kautta. Olen kuvannut tarinoita elämästäni, suorana, ilman retusointia. Tervetuloa myös TÄNNE at ekojohanna!/


Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne