Mitkä ovat tämän hetkiset sisustusmieltymykseni??? + meillä tapahtunutta

22. elokuuta 2017

pehmeäsävyinen makuuhuone

banaanipuu

oranssi neilikka

Näppäsin tänään innostuksissani muutaman uuden kuvan. Onhan meillä tapahtunut, vaikka rennosti olemme ottaneet. Teinien huoneet on rempattu. Kerron taatusti niistä myöhemmin lisää. Aivan ihania tapetteja ja sävyjä. Kävimme hiljattain Tampereen Ikealla ja teimme erinäisiä hankintoja. Bongasin löytönurkasta ensimmäisen kuvan pienen rottinkisen pöydän. Haaveissani on myös STOCKHOLM SOHVAPÖYTÄ, klik. Joudun todellakin taistelemaan rottinkia vastaan, ettei koko kämppämme ole pian sitä täynnä, meillä kun sitä löytyy jo paljon.

Makuuhuone muuttaa pian väriään. Vihreä on minulle sisustuksessa nyt lähestulkoon pakkomielle. Listaan omat tämän hetkiset "sisustusmieltymykseni". Niitä olisivat muunmuassa:

Vihreän ja beigen sävyt
Laskostetut verhot, paksut verhot ja verhot ylipäätään
Suuret viherkasvit ja heinät
Keramiikka kaikissa muodoissaan
Sävytetyt peilit
Kangasvarjostimet valaisimissa, kuten esimerkiksi...
Pyöreät yksinkertaiset muodot

Itseasiassa nämä eivät ole kovin uusia asioita, vaan ovat olleet mielessäni jo pidemmän ajan ja osittain jo meillä nähtävissä. Mitkä ovat sinun "sisustusmieltymyksesi"? 

/Huomaa, että olen ollut pitkällä blogitauolla, sillä yksinkertaiset tekniset hommat ovat unohtuneet. Kuvauskin on melko onnetonta, mutta siitä viis! Muutama kuva makkarin sävykokeiluista löytyy muuten Instassani TÄÄLLÄ, klik!/


oranssi kukka

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne