Hello September postaus! Pilkettä silmäkulmassa...

1. syyskuuta 2017

keraaminen vaasi

Ihmiset jakavat blogi- ja Instamaailmassa postauksia "Kiitos Elokuu" "Syyskuun 1." "Hello september" ja niin edelleen aina, kun kuukausi vaihtuu. Itse en tuota harrasta, kuin aniharvoin. En tiedä edes miksi? Ehkä tapa alkaa toistamaan liikaa itseänsä ja siitä tulee jossain vaiheessa liian rutiinin omainen, tiedä häntä.

Päätin kuitenkin poiketa normaalista ja tehdä postauksen "Hello September", pilke silmäkulmassa. Syyskuu on tuore! Se on yksi kuukausi kuukausien joukossa. Se muodostuu päivistä päivien joukossa. Hello, joka tapauksessa!

Syksy on ihana vuodenaika. Rakastan, kun kelit viilenevät. On ihana, kun ulkona sataa ja olet itse sisällä ja sytytät kynttilän. Siinä on jotakin maagista. Hetkessä yhdistyy surkeat ulkoiset olosuhteet ja lämmin sisäinen rauha. Mukavaa viikonloppua! 

/Vielä ehdit osallistumaan Instan puolella Habitare-lipun arvontaan. Etsi TÄÄLTÄ kuva heinäkimpusta, jossa lukee "arvonta". Tarkemmat ohjeet löydät tuon kuvan tekstistä! Osallistumisaikaa on tämän viikon  Sunnuntaihin asti. /

2 kommenttia

 1. Itse olen harrastanut tuota kuukausikollaasien tekoa, mutta nyt alkaa kyllästyttämään. Ajattelin kuitenkin jatkaa niiden tekemistä tämän vuoden loppuun ja yritän keksiä jotain uutta ensi vuodeksi.
  Oikein tunnelmallista syksyä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, uutta ja raikasta kehiin ;) Terkkuja sinne! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne