Henkilökohtaista: Mitä mulle kuuluu??

2. lokakuuta 2017

instagram kuvakollaasi

Hyvää, hyvää! Mulle kuuluu hyvää! Postaustahti on harventunut radikaalisti, mutta Instagrammin puolella elän! Suosittelenkin seuraamaan kuulumisiani Instagrammin kautta, jos ne kiinnostavat. Löydät minut EKOJOHANNANA TÄÄLTÄ, KLIK! Teen paljon videoita, ne ovat tätä päivää. Valitettavasti luulen, että blogien päivät sellaisenaan ovat luetut...tai ainakin omassa some-elossani. 

Uusi elämäni on ihanaa, vähemmän aikaa netille enemmän aikaa meille. Syyskuussa puuhattiin monenlaista. Makuuhuoneen seinä muuttui punaiseksi, käytiin salilla, laiskoteltiin ja tehtiin majoja olohuoneeseen. Olen tätä nykyä melkoinen hörhö. Vätystelen, kuntoilen ja relaan. Tungen mieheni kainaloon ja nautin. Nautin siitä, että hän on siinä. 

Testailemme parhaillaan Vaasan kuntosaleja. EASYFIT on ollut loistava, mutta käyntimme ajoittuisivat aikoihin, jolloin paikassa on paljon muuta toimintaa ja pienryhmiä. On ollut ahdasta, MUTTA ihana paikka on! Testasimme viime viikolla uuden WASAMOVEN. Raikas paikka! Avaraa ja ilmavaa! 

Uskomatonta, minun ja mieheni yhteinen kuntosalitreeni alkoi Tammikuun 5. päivä, siitä on pian 10 kuukautta. Käymme salilla noin 4 kertaa viikossa. Aivan uskomatonta, että kaltaiseni "sohvaperuna" on pystynyt tähän. Ihmeiden aika ei siis ole ohitse! Suosittelen! Salille on nyt helppo mennä. Kaikki vanhat jännitykseni siitä miltä näytän ja osaanko tehdä, ovat poissa. Nykyään vain menen, en mieti! Kiitos tästä kuuluu osittain mun rakkaalle sitkeälle miehelleni. Hän sai minut mukaan, vaikka vastustelin vuosia. Yhteinen harrastus on täyttä kultaa! 


Mitä sinulle kuuluu? Mutta hei, tule kanssani TÄNNE JOKON INSTAAN, sillä tämä kanava saattaa pian vaieta. Mukavaa Maanantaita! 

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne