Itsetunnon takiakko? Tarinaa itsensä hoitamisesta ja vaasalaisesta kauneushoitolasta

25. lokakuuta 2017

bloggariselfie

vaasa day spa

tunnelmallinen kuva

kauneushoitola

yonkan tutteita

kuvakollaasi
/Yhteistyössä VAASA DAY SPA/

Kuulkaa ihmiset! Täällä ollaan ja ensilumi leijailee Vaasan taivaalta "as we speak". Kerroin kaksi päivää sitten Instagrammini puolella, KLIK hyvinvointiasioista ja siitä mikä motivoi kauneuden hoitoon. Uskoisin, että tarkoitusperät ovat henkilöstä riippuen erit. Olen pohtinut asiaa paljon ja todennut, että minua motivoi "hemmottelu". Itsetunnon takia en ole ulkoista olemustani juuri koskaan kohennellut. Kuulun siihen onnelliseen ihmisryhmään, jotka omaavat hyvän itsetunnon. Olen aina ollut oman tieni kulkija ja tottunut näyttämään itseni sellaisena, kuin olen. Minua motivoi siis hemmottelu ja olen sallinut sellaista itselleni aivan liian vähän. Osittain tämä tietenkin johtuu lapsien lukumäärästä ja siitä, että olemme eläneet melko hektisiä vuosia, kun lapset ovat olleet pieniä. Olen välillä ollut liiankin uhrautuvainen ja ajatellut pelkästään lasten asioita. Tämä lienee yleistä meille suomalaisille äideille? Kun viime vuonna tähän aikaan olin "kuluttanut itseni loppuun", heräsin. Havaitsin fyysisen olemuksenikin kärsineen. Tein päätöksen alkaa liikkumaan ja hemmottelemaan itseäni. Valitettavasti sisäinen stressi ja murhe näkyvät myös iholla. Uusi "hidas elämäni" on asia, jota en vaihda pois. Olen pitänyt itsestäni huolta, urheillut ja levännyt tarpeeksi. 

Toissa viikolla pääsin testaamaan Vaasa Day Span kavohoidon LE GRAND CLASSIQUE, klik! Hoito on syväpuhdistava ja superrentouttava. Hoito tehtiin YONKAN tuotteilla. Ranskalainen Yonka-tuotesarja on minulle uusi tuttavuus. Sain käyttööni suihkutettavan kasvoveden ja Vital Defense voiteen. Reilun viikon käytön jälkeen voin todeta, että ihoni on pehmeä ja kuulas. Itseasiassa kasvohoidon jälkeen ihoni on ollut puhtaan tuntuinen. Nyt on muistettava pitää ihosta huolta. Harmittaa, kun joinain päivinä laiskottaa, täytynee skarpata. Omien kokemuksieni perusteella annan vahvan suosituksen Le Grand Classique hoidolle ja Yonkan tuotteille. Nämä hoidot ja tuotteet olisivat täydellisiä joululahjoja. Lahjojen aikakin koittaa hyvin pian ja ensilumi jatkaa leijailujaan Vaasan taivaalta. 

Erityinen kiitos VAASA DAY SPAALLE ja ihanalle Sandralle, joka hoidon minulle teki. Mukavaa Tiistai-iltaa myös sinulle siellä! Pidä huoli itsestäsi! 

/JOKO


2 kommenttia

  1. Itsestä huoli pitäminen on tosi tärkeää.Minä sain synttärilahjaksi lahjakortin kauneushoitolaan.Aivan ihana mennä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, sitä ei pitäisi unohtaa ;) Terkkuja Aikulle ja hyvää synttäriä <3

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne