Selfiet, uudet ripset ja paikkavinkki kauneudenhoitoon

31. lokakuuta 2017

Ripsien pidennykset ennen ja jälkeen

Kauneushoitola

Dolce Gusto kahvikone

Paksu tumma verho

tunnelmallinen lyhty

Body rituals muki ja pyyhe

Body rituals kauneushoitola vaasa

/ Yhteistyössä BODYRITUALS / 

Hui, pitkästä aikaa kunnon ennen ja jälkeen selfieitä. Te, jotka olette seuranneet blogiani pitkään, tiedätte minulla olleen ripsien pidennykset ennenkin. Pidin ne pitkään, koska vihaan ripsivärin kanssa säheltämistä. Olen ollut ilman parisen vuotta ja nyt päätin taas hankkia. Tällä kertaa suuntasin Vaasan Huutoniemelle BODYRITUALS nimiseen paikkaan. 

Kyseinen kauneushoitola sijaitsee rauhallisella paikalla. Hoitolassa tapahtuu vaikka mitä. Siellä tehdään kasvohoitoja, mikroneulausta, turvehoitoja, suihkurusketuksia, sokerointeja ja uutena myös pigmentointien poistoja, todella monipuoliset palvelut. Itseäni jäi kiinnostamaan kovasti myös turvehoidot. 

Tällä kertaa minulle laitettiin Volumiripset ja kulmatkin värjättiin. Ero on iso, kun katsoo ennen ja jälkeen kuvia. Olen varannut huollon nyt kahden viikon päähän. Minua hirvittää, kun joskus näkee huoltamattomia ripsiä jotka sojottavat sinne ja tänne. Omanikin ovat jo hiukan harventuneet eli kahden viikon väli on varmasti sopiva. 

Tykkään uusista ripsistäni, koska aamut ovat jälleen helppoja. Nyt ei tarvitse meikata samalla lailla , kuin aiemmin. Bodyrituals-hoitolassa työskentelee kaksi ihastuttavaa naista, Mervi ja Heli. Molemmat ovat alansa osaavia ammattilaisia. Mervi on tehnyt ripsiä jo vuosia. Hetki kokonaisuudessaan oli mukava ja rentouttava. Kahvikonekin löytyy, jotta asiakas saa vuoroaan odotellessa tehdä itselleen vaikkapa cappuccinon...jos se nyt noin kirjoitetaan?! 

Kiitos Bodyrituals! Palaan vielä myöhemmin aiheeseen! Sinuakin saattaa kiinnostaa miten pigmentointi poistetaan?

Tänään on Tiistai. Instastoorejani seuraavat tietävät, ettei tämä päivä ollut minulle kovin hyvä. Havaittavissa on ollut rykkiintymistä ja yleistä ketutusta. Instani löytyy TÄÄLTÄ! Ehdit vielä osallistumaan kauneuteen liittyvään arvontaamme TÄÄLLÄ! Mukavaa illan jatkoa!

/JOKO
Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne