Hyvästi blogi! Kun vanha ovi suljetaan, aukeaa uusi....

29. joulukuuta 2017


Rakkaat seuraajani, te jotka vielä olette täällä! Löytö on 8-vuotias blogi, mutta nyt on jäähyväisten aika. On aika sulkea ovi ja avata uusi. Elämäni on, kuten olette rivien välistä lukeneet, muuttunut hyvin paljon viimeisen vuoden aikana. Blogini päivitystahti on hidastunut hidastumistaan ja nyt olemme tässä. Monesti luullaan, että tehokkaasti päivittyvä blogi kertoo elämästä ja energiasta, mutta luulen asian olevan päinvastainen. Hitaampi tahti on minusta vain hyvä asia, silloin jää enemmän aikaa "oikealle elämälle".

Nyt suljetaan tämä! Koska olen inspiroituva ideanikkari, keksin luonnollisestikin uusia juttuja. Vierivä kivi ei sammaloidu! Tästä lähtien seuraat eloani parhaiten Instagrammin kautta TÄÄLLÄ KLIK! Myös blogini Facebook-sivu jää eloon ja löydät sen TÄÄLTÄ!

On uutuksiakin...

Perustin juuri aivan uudenlaisen Instagram-yhteisön SLOW | INTERIOR , joka on vastakohta nopealle sisustamiselle ja tavaran haalimiselle. Käy tutustumassa, luvassa on hidasta ja pehmeää inspiraatiota kotiin ja sisustamiseen liittyen. Melko upeita juttuja luvassa, supertaitavilta jäseniltä, aivan uudella twistillä. 

Minun osaltani blogimaailma on nähty. Olen jo pitkään kokenut saavani "blogosfääristä liian vähän". Tottakai asiaan vaikuttaa nämä vuodet, joita on kertynyt. Ensimmäiset viisi vuotta seurasin blogeja ja viihdyin netissä ahkerasti. Viimeisen vuoden aikana, koneella, netissä hengaillu on vähentynyt osaltani radikaalisti. Nykyään viihdyn Instagrammissa, koska se ei syö aikaani yhtä paljon, kuin bloggaaminen ja Facebook-ryhmät. 

Elämä on tarkoitettu elettäväksi "in real life" ja siihen minä satsaan. On ihana päättää ainainen kuvien asettelu, käsittely ja muut säädöt. Vapauttavaa, niin vapauttavaa! Toivonkin löytäväni takaisin sisustamisen juurille, silloin kun sitä teki puhtaasti itselleen ja rennolla otteella. Itseasiassa, olen jo päässytkin pitkälle, mutta hidastan edelleenkin. Haastan uuden vuoden kunniaksi myös sinut! Keksitään vaihtoehtoisia keinoja, joilla vähentää kulutusta. Muutetaan sisustusta osittain sillä, mitä meillä jo on. Luonto tarjoaa upeita materiaaleja, joilla kodin ilme piristyy, käytetään ne hyväksemme! 

Kiitos sinulle kuluneista vuosista! Olette upeita! Nähdään! 

Löytö kiittää ja kuittaa ja toivottaa jokaiselle teistä upeaa ja raikasta uutta vuotta! Näin viimeisen postauksen kunniaksi, heitin "kieliopin" kaivoon. Hahahaha, moi! 


2 kommenttia

  1. Onnea uuteen! Minä seuraan mukana, you know... :)

    VastaaPoista
  2. Slow jo bongattu 👍🏻

    Ihanaa uutta vuotta ja kaikkea hyvää ❤️

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne